Μενού

[ΒΙΝΤΕΟ] Έσωσαν σκύλο παγιδευμένο σε πηγάδι

Shares 17
Ένα αδέσποτο σκυλάκι σε αγροτική περιοχή της Ινδίας, έπεσε σε ένα πηγάδι 20 μέτρων γεμάτο με νερό και πάλευε για ώρες να μείνει στην επιφάνεια ελπίζοντας να βρεθεί  κάποιος να το βοηθήσει.
σκύλος παγιδευμένος σε πηγάδι σκύλος παγιδευμένος
Ένας κάτοικος του χωριού που πέρναγε τυχαία από εκεί, είδε το καταβεβλημένο σκυλάκι να προσπαθεί εναγωνίως να σώσει τη ζωή του. Οι πατούσες του είχαν ματώσει από τις αμέτρητες απόπειρες του να στηριχτεί στους βράχους του πηγαδιού.
Αμέσως, επικοινώνησε με το κέντρο διάσωσης ζώων Animal Aid Unlimited της Ινδίας. Μόλις η ομάδα έφτασε στο σημείο, διαπίστωσε πως το σκυλάκι έχανε όλο και πιο πολύ τις δυνάμεις του.
«Μπορούσαμε εύκολα να διακρίνουμε ότι το σκυλί ήταν ικανό να αντέξει μόνο λίγα λεπτά  παραπάνω..»  είπε χαρακτηριστικά  η οργάνωση.
 
Οι θαρραλέοι διασώστες  κατάφεραν να τοποθετήσουν τον τρομοκρατημένο σκύλο σε ένα προστατευτικό μεγάλο δίχτυ και να τον βγάλουν έξω από το πηγάδι.
Τυχερός μες την ατυχία του ο σκύλος, δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι υγιής και ασφαλής.
Αν ενδιαφέρεστε να υποστηρίξετε και να ενημερωθείτε για το έργο της παραπάνω  οργάνωσης,  μπορείτε να επισκεφτείτε το site τους ακριβώς εδώ Animal Aid Unlimited
Γράφτηκε από:
Άρτεμις Γουργούλη
Θετική εκπαιδεύτρια σκύλων
Απόφοιτη σχολής Star Dogs
Shares 17

Σχόλια


Read more:
Close