Μενού

26 χρονη μητέρα ελέφαντας γιορτάζει τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της ένα χρόνο αφού έγινε viral ο υπέρηχός του

Shares 0

Ενώ ο κόσμος ασχολείται με τον κορονωιό, ένας ζωολογικός κήπος στην Οκλαχόμα μοιράστηκε τον υπέρηχο ενός μωρού ελέφαντα που έκανε τον κόσμο να σταματήσει για μια στιγμή και να ουρλιάξει aww.

Ναι, το ίντερνετ μπορεί να έχει εμμονή με μικρά ζώα, αλλά αυτό είναι κάτι διαφορετικό γιατί αυτό το μωρό δεν είχε γεννηθεί μέχρι τότε.

Αλλά τώρα είναι. Κυρίες και κύριοι, καλωσορίστε το Ράμα, το ασιατικό μωρό ελέφαντα που γεννήθηκε από τους γονείς Asha και Rex.

Εδώ είναι ο υπέρηχός του που τραβήχθηκε πίσω το Νοέμβριο του 2020

Ο καιρός που γεννήθηκε αυτός ο ελεφαντάκος έφτασε

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η φύλαξη ζώων και ζωολογικές ομάδες συγκέντρωσαν την προσοχή τους για να σιγουρευτούν ότι ο τοκετός θα ήταν ήρεμος. Και όντως ήταν. Η μητέρα γέννησε το τέταρτο τώρα μωράκι και τον πρώτο αρσενικό της απόγονο.

174326431089369

Αυτό το ελεφαντάκι πήρε το όνομα Rama, που στα σανσκριτικά σημαίνει “χαρούμενος”, στις 20 Ιανουαρίου, το 2022

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι Ασιατικοί ελέφαντες είναι είδος προς εξαφάνιση. Η Rachel Emory, η φροντιστής των ελεφάντων και των ρινόκερων του ζωολογικού κήπου της Οκλαχόμα, εξήγησε ότι οι Ασιατικοί ελέφαντες έχουν χάσει περίπου το 93% του οικοσυστήματός του μέχρι σήμερα, αναγκάζοντας τους ελέφαντες να ανταγωνίζονται τους ανθρώπους και άλλα μέλη του ζωικού βασιλείου για πηγές.

Ο Ράμα είναι ο τέταρτος απόγονος και ο πρώτος γιος του 26 χρονών ελέφαντα με το όνομα Asha

Για να μην αναφέρουμε τις απώλειες από κυνήγι για ελεφαντόδοντο και δέρμα, μαζί με τις ασθένειες.

Σαν αποτέλεσμα, οι πληθυσμοί των ελεφάντων στην ερημιά έχουν πέσει κάτω από 40.000. Έτσι, ο ρόλος του Ράμα είναι πολύ σημαντικός, με το ζωολογικό κήπο να τονίζει ότι θα είναι πρέσβυς του είδους αυτού και πως η σωτηρία του μαγευτικού αυτού είδους εξαρτάται από τις επόμενες γενεές, μέλος των οποίων έχει γίνει τώρα ο Ράμα.

Μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτό το σκοπό κάνοντας δωρεές, ενώ ο ζωολογικός κήπος ασχολείται με την εκπαίδευση και ενδιαφέρεται για διάφορα προγράμματα συντήρησης.

Για να κάνετε δωρεά και να δείτε ο βίντεο πατήστε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close