Μενού

Παιδί Της Χρονιάς: 7 Χρονών Αγόρι Σώζει Πάνω Από 1.400 Σκυλιά Και Βραβεύεται Για Την Δράση Του!

Shares 0

Παιδί Της Χρονιάς: 7 χρονών Αγόρι Σώζει Πάνω Από 1.400 Σκυλιά και Στέλνει Δυνατό Μήνυμα Σε Όλους Μας!

Παιδί της χρονιάς: Ο Roman McConn είναι μόλις 7 ετών. Έχει όμως μια γιγάντια ψυχή. Μένει στις ΗΠΑ στην Augusta της Georgia. Βραβεύτηκε από τη φιλοζωική οργάνωση American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) ως το παιδί της χρονιάς. Μέσα σε 3 χρόνια έχει βοηθήσει περισσότερα από 1.400 αδέσποτα ζώα.

 

Ο λόγος που το επτάχρονο παιδί πήρε το συγκεκριμένο βραβείο, δεν ήταν άλλος από τη μεγάλη αγάπη του και αφοσίωση για τα ζώα.

Πρόκειται για ένα υπέροχο παιδί. Μπορεί να είναι μικρό σε ηλικία, όμως, έχει βοηθήσει περισσότερα από 1.400 αδέσποτα ζώα να βρουν στέγη. Αυτό, σε διάστημα 3 ετών. Η αρχή έγινε με τον Roman να βλέπει κάποια αδέσποτα ζώα. Αυτά ήταν κάποια κουταβάκια, τα οποία είχαν εγκαταλείψει, οι ιδιοκτήτες του, έξω από το κατάστημα, Petsmart.

Μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, ζήτησε από φίλους και γνωστούς να μην του φέρουν κάποιο δώρο. Αντίθετα, τους παρακάλεσε να δώσουν, όσα χρήματα επιθυμούσαν για ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Έπειτα, ξεκίνησε επισκέψεις με τη μητέρα του, σε καταφύγια ζώων. Εκεί το παιδί της χρονιάς προσπαθούσε να παίξει με τα ζώα. Επίσης, έβγαζε βίντεο με τα αδέσποτα, τα οποία προωθούσε στο διαδίκτυο για να βρουν κάποιο άνθρωπο, που επιθυμούσε να τα υιοθετήσει.Στη συνέχεια, το παιδί της χρονιάς δημιούργησε, με τη μητέρα του, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος άκουγε στο όνομα «Project Freedom Ride». Μέσω αυτού, γινόταν προσπάθεια για να βοηθηθούν, όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα. Μάλιστα, οι υιοθεσίες του συγκεκριμένου οργανισμού ξεπέρασαν τις 1.400 σε αριθμό.

Παιδί της χρονιάς – Roman McConn: «Με κάνει ευτυχισμένο»

«Με κάνει πολύ ευτυχισμένο όλο αυτό. Σώζω μια ζωή. Το επόμενο πράγμα που θέλω να πετύχω είναι να βρω σπίτι σε όλα τα ζωάκια που δεν έχουν στην Αμερική».

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close