Μενού

9 πράγματα που δεν ήξερες για τα ζώα

Shares 12

ζώα Κάνοντας μια βόλτα στο ζωολογικό κήπο βλέπεις πολλά ζωάκια και μαθαίνεις περισσότερα για αυτά από τις καρτέλες που βρίσκονται έξω από τα κλουβιά τους. Στο ζωολογικό κήπο του Λος Άντζελες ωστόσο, οι επισκέπτες έμαθαν μερικές «ιδιαίτερες» πληροφορίες από τον κωμικό obviousplant, ο οποίος τύπωσε και κόλλησε σε διάφορα σημεία του πάρκου αφίσες με αστεία προειδοποιητικά μηνύματα για τα ζώα.

ζώα

Τα φλαμίνγκο είναι μονογαμικά. Εκτός από τον Φιλίπ, αυτόν τον άπιστο μ@λ@κ@.

ζώα

Οι σουρικάτες μπορούν να ελέγξουν με το μυαλό τους τις ηλεκτρονικές συσκευές. Αν το κινητό σας χτυπήσει ΜΗΝ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ. Σίγουρα είναι μια από τις σουρικάτες μας που θέλει να τη βοηθήσετε να δραπετεύσει και μπορούν να γίνουν ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ.

ζώα

Οι πιγκουίνοι εμφανίζονται σαν να φορούν σμόκιν γιατί εξελίσσονται αργά σε μεγιστάνες της δεκαετίας του ’20. Σε 30 χρόνια θα φοράνε μονόκλ και σε 60 θα περιφρονούν τους φτωχούς.

ζώα

Το πτηνό Southern Screamer βλέπει φαντάσματα. Αυτός είναι ο λόγος που ουρλιάζει. Τον στοιειώνουν διαρκώς οι εικόνες των απέθαντων που βρίσκονται ανάμεσά μας.

ζώα

Η κουκουβάγια (owl) νομίζει ότι ο στίχος στο soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» λέει «Owl be there for you». Μην τους πείτε την αλήθεια. Δεν θα το αντέξουν.

ζώα

Αν δώσετε μια μικροσκοπική τρομπέτα σε 76 παπάκια, θα κάνουν την πιο αξιαγάπητη παρέλαση που έχετε δει ποτέ.

ζώα

Μην εμπιστεύεστε ποτέ μια αρκούδα. Είναι πολύ πονηρές. Αν δεν βλέπετε την αρκούδα μας στην σπηλιά της σημαίνει ότι… ΕΧΕΙ ΔΡΑΠΕΥΤΕΥΣΕΙ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΑΠΛΑ ΤΡΕΞΤΕ!!!

ζώα

Ο πρώτος Πρόεδρος της Αμερικής, Τζορτζ Ουάσινγκτον, ήταν στην πραγματικότητα 9 κοάλα που στεκόντουσαν το ένα πάνω στο άλλο.

ζώα

Οι γίββονες λατρεύουν τη σούπα! Αν αφήσετε ένα μπολ απ” έξω, θα μπουν κατευθείαν μέσα για να κολυμπήσουν στο ζεστό υγρό φωνάζοντας επανειλλημένα «Ιιιιιιι» ενώ στέκονται στα δύο πίσω πόδια τους. Αυτό φυσικά στα γιββονέζικα σημαίνει «Λατρεύω τη σούπα».

athensvoice.gr

loading...
Shares 12

Σχόλια


Read more:
Close