Μενού

9χρονο παιδί προσπαθεί να πουλήσει το αγαπημένο του παιχνίδι για να σώσει ένα αδέσποτο σκυλί

Shares 1K

αδέσποτο σκυλί αδέσποτο Αδέσποτα Τα περισσότερα παιδιά θα βάλουν τα κλάματα μόνο στην ιδέα της απώλειας του αγαπημένου τους παιχνιδιού, αλλά ένα 9χρονο αγόρι από την Αργεντινή δεν δίστασε να δώσει το skateboard του για να βοηθήσει ένα τραυματισμένο ζώο.

Ο Mauco Abeiro έπαιζε με τον μικρότερο αδελφό του, όταν εντόπισε ένα αδέσποτο σκυλί στο δρόμο κοντά στο σπίτι του. Όταν το πλησίασε, κατάλαβε ότι το ζώο είχε ένα σπασμένο πόδι και πως δεν μπορούσε να περπατήσει. Αντί να αφήσει το σκυλί, ο Mauco το πήρε και το πήγε στο σπίτι του.

αδέσποτο σκυλί αδέσποτο Αδέσποτα

Ωστόσο, όταν η μαμά του, η Laura, είδε αυτό που είχε φέρει στο σπίτι, έπρεπε να του εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τη φροντίδα του σκυλιού. “Τους είχα πει ότι δεν μπορούσαν να κρατήσουν το ζώο, αφού είμαστε σε μια πολύ κακή οικονομική κατάσταση”, είπε η Laura. Ο Mauco, όμως, κατάφερε να βρει μια λύση λίγες ημέρες αργότερα. “Ο Mauco γύρισε μία ημέρα από το σχολείο και μου είπε ξεκάθαρα, ‘Μαμά, πρόκειται να πουλήσω το skateboard μου για να τον πάω στον κτηνίατρο.’”

αδέσποτο σκυλί αδέσποτο Αδέσποτα

“Γεια σας, είμαι ο Mauco, ο γιος της Laura. Εκείνη μου έδωσε το Facebook της επειδή δεν έχω εγώ δικό μου,”έγραψε για να διαφημίσει το skateboard του. “Κοιτάξτε αυτό το κουτάβι. Το βρήκα στο δρόμο. Είναι άρρωστο και έχει ένα σπασμένο πόδι. Τον τάισα και τον έκανα μπάνιο, αλλά χρειάζεται θεραπεία. Πουλάω το skateboard μου για να τον πάω στον κτηνίατρο. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το skateboard, ας γράψει τον αριθμό του εδώ έτσι ώστε να τον καλέσει η μαμά μου. Σας ευχαριστώ, Mauco.”

αδέσποτο σκυλί αδέσποτο Αδέσποτα

Το post του έγινε γρήγορα viral, αλλά αντί να αγοράσουν το αγαπημένο του παιχνίδι, άνθρωποι από όλο τον κόσμο άρχισαν να στέλνουν δωρεές, ώστε να βοηθήσουν στη θεραπεία του σκύλου. Ο σκύλος, τον οποίο ο Mauco ονόμασε Rocco, εξακολουθεί να κάνει θεραπείες μέχρι και σήμερα, αλλά έχει ένα νέο σπίτι και μια οικογένεια που φροντίζει γι ‘αυτόν.

“Ο Rocco τρέχει αργά, αλλά τουλάχιστον είναι ήδη πολύ καλύτερα,” δήλωσε η Laura. “Και ο Mauco είναι πολύ χαρούμενος. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για την οικογένειά μας τον τελευταίο καιρό, αλλά ποτέ δεν έχασε την αγάπη του για τα ζώα.”

diaforetiko.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close