Μενού

Αρνί μεγάλωσε σαν κατοικίδιο και… νομίζει πως είναι σκύλος!

Shares 1K

Σκύλος κατοικίδιο αρνί Σίγουρα δεν είναι από τα πράγματα που βλέπει κανείς κάθε μέρα. Η ιστορία του μικρού αρνιού από το Άλαπουλ της Αγγλίας είναι άκρως ιδιαίτερη, καθώς εκείνο μεγαλώνοντας σε σπίτι, λειτουργεί σα να είναι ένα από τα σκυλάκια που φυλούν τα πρόβατα του αγροτόσπιτου από διαμένει.

Όλα ξεκίνησαν όταν το νεογέννητο αρνί δεν ήταν καλά στην υγεία του και η γυναίκα που το φρόντιζε αποφάσισε να το απομακρύνει από τη μαμά του και να το πάρει μέσα στο σπίτι για να το ταΐζει και να το κρατά ζεστό μέχρι να καλυτερεύσει. Το μικρό αρνάκι όμως φαίνεται πως ανέπτυξε ιδιαίτερους δεσμούς με το σκύλο της οικογένειας ράτσας Μπόρντερ Κόλεϊ και… έγιναν αχώριστοι.

Σκύλος κατοικίδιο αρνί

Κοιμόντουσαν μαζί, περπατούσαν, έτρεχαν και πρόσεχαν τα πρόβατα του αγροτόσπιτου, με το αρνί να υιοθετεί τόσο έντονα τη συμπεριφορά του σκύλου που κατέληξε να μοιάζει περισσότερο μαζί του παρά με τα υπόλοιπα αρνιά. Η ιδιοκτήτρια των ζώων, Μαρί Μακένζι, παραδέχεται πως το 10 μηνών αρνί έχει μάθει να κουνά μέχρι και την ουρά του στο ρυθμό του σκύλου, ενώ δηλώνει πως ήταν αδύνατο να χωρίσει τα δύο ζώα κι έτσι το αρνάκι εξακολουθεί να κοιμάται μέσα στο σπίτι.

koolnews.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close