Μενού

Γυναίκα Στην Τουρκία Φτιάχνει Σπιτάκια Για Αδέσποτες Γάτες Για Να Μην Κρυώνουν Τον Χειμώνα

Shares 0

Γυναίκα: Με λίγα μόνο μπουκάλια από νερό, κουβέρτες και μαξιλάρια, κατάφεραν να προσφέρουν ένα άνετο και ζεστό προσωρινό σπίτι για αυτά τα άστεγα γατάκια.

 

Όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν , εκείνοι που τείνουν να επηρεάζονται περισσότερο είναι εκείνοι που ζούνε στους δρόμους , χωρίς να έχουν που να πάνε για να βρουν καταφύγιο . Αλλά δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που υποφέρουν από αυτά τα προβλήματα , αλλά και τα άστεγα ζώα κινδυνεύουν από αυτή την κατάσταση .

Χωρίς ένα μέρος για να λάβουν την απαραίτητη θερμότητα κατά τη διάρκεια αυτών των κρύων εποχών , θα μπορούσαν ακόμη και να πεθάνουν , επειδή δεν υπάρχουν τεράστια καταφύγια που να φιλοξενούν τα ζώα όταν φτάνουν οι μέρες του παγετού .

Ευτυχώς, μερικές φορές υπάρχουν άνθρωποι που ανησυχούν για τα γούνινα αδέσποτα και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να απαλύνουν λίγο τα βάσανά τους. Αυτή είναι η περίπτωση μιας γυναίκας από το προάστιο Yenifoca , στην επαρχία Σμύρνης , στην Τουρκία , η οποία σχεδίασε φθηνά σπιτάκια για γάτες .

 

Είναι ένα προϊόν φτιαγμένο με οικιακά απορρίμματα που μπορεί να μετατραπεί σε ζεστό χώρο ώστε τα γατάκια χωρίς καταφύγιο να έρθουν πιο κοντά και να κοιμηθούν σε καλύτερες συνθήκες. Το εκτιμούν.

«Έκοψα τα στόμια των μπουκαλιών από νερό και τα κόλλησα σε μια χοντρή σανίδα με σιλικόνη για να μην κρυώσουν τα γατάκια . Έβαλα κουβέρτες , στρώματα και έχτισα ένα γατοσπιτάκι στον κήπο μας. Έχω δει αυτή την ιδέα στο Facebook . Ο καιρός είναι κρύος . Ίσως και εσείς θέλετε να το κάνετε» , είπε ο Yeşim Yücel σε μια ανάρτηση στο Facebook .

 

Η ιδέα έγινε δεκτή από μια ομάδα φιλόζωων σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο, οι οποίοι χειροκρότησαν την πρωτοβουλία και εκτίμησαν ότι ο Yeşim που βρήκε χρόνο για να το εξηγήσει λεπτομερώς .

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κοινοποίησε ο χρήστης , αυτά τα μικρά πλαστικά σπιτάκια είναι γεμάτα με κουβέρτες και παπλώματα που θα κρατούσαν τις γάτες άνετες και ζεστές τη νύχτα. Λίγη αλληλεγγύη εκτιμάται.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close