Μενού

Αυτή η γυναίκα έκανε φίλους τα κοράκια και τώρα λαμβάνει τα πιο τέλεια δώρα σαν ένδειξη εκτίμησης

Shares 0

Παρά τα πολύ δυσάρεστα θέματα τα οποία αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, ο πλανήτης μας έχει πολλά μικρά θαύματα τα οποία παίρνουμε σαν δεδομένα. Ενώ είναι σημαντικό να συμμετέχουμε στην καλυτέρευση της κοινωνίας μας, είναι εξίσου σημαντικό να εκτιμούμε τα πανέμορφα πράγματα τριγύρω μας, ακόμη κι αν είναι σκληροί οι καιροί. Η φύση παραμένει να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που αμέσως μπορεί να παρηγορήσει κάποιον, ειδικά όταν κάποιος απαιτεί έναν περισπασμό από τον “έξω κόσμο,” είτε αυτό είναι ένα πικνίκ σε μία πανέμορφη θέα ή μία απλή βόλτα στο διπλανό πάρκο.

Αυτό που είναι εξαιρετικό είναι η ποικιλία των ζώων που ζουν ακριβώς δίπλα μας. Είμαστε τόσο συνηθισμένοι να ακούμε αυτά τα καλλίφωνα πτηνά και ο χειμώνας έρχεται από έκπληξή μας και παλεύουμε μέσα σε αυτό το βαρετό και κρύο κλίμα.

Παρόλα αυτά, αυτός ο χρήστης του TikTok πραγματικά κέρδισε το λαχείο, καθώς η γυναίκα είναι ένας πραγματικός λάτρης των πτηνών και λατρεύει τα κοράκια. Ο καλύτερο κομμάτι είναι ότι τα κοράκια αφήνουν μια δέσμη από μικρά δώρα για αυτήν σαν ευχαριστώ για το φαγητό που τους προσφέρει ευγενικά. Η γυναίκα δημοσίευσε ορισμένα βίντεο με τα δώρα που δέχεται και οι χρήστες του διαδικτύου απλά δεν αντέχουν άλλο.

Δεν έχει ο καθένας το κουράγιο και την ικανότητα να κάνει φίλους αυτά τα μυστήρια πουλιά

Τα πουλιά φέρνουν όλων των ειδών τα δώρα σαν εκτίμηση για τα σνακ που αφήνει η γυναίκα, σφυρηλατώντας ένα χαριτωμένο δεσμό που θαυμάζουν οι χρήστες του διαδικτύου.

Αυτός ο χρήστης TikTok με περισσότερους από 56 χιλιάδες ακόλουθους αποκαλύπτει τι είδους δώρα φέρνουν τα κοράκια

Επικοινωνήσαμε με το συγγραφέα για να ανακαλύψουμε πώς ξεκίνησε αυτή η απίθανη σχέση. Η γυναίκα μας είπε ότι τρέφει τον τοπικό πληθυσμό της περιοχής από τότε που μετανάστευσε εκεί 2,5 χρόνια πριν. Τα κοράκια πέταγαν εκεί μια φορά στο τόσο και τους πρόσφερε καρύδια.

Στη συνέχεια συνέχισε εξηγώντας ότι από τον προηγούμενο Ιανουάριο με την πανδημία και την επιβεβλημένη καραντίνα, ξεκίνησε να ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο παρακολουθώντας και μαθαίνοντας να αναγνωρίζει όλων των ειδών τα πουλιά που εμφανίζονταν περιστασιακά.

Η γυναίκα που αναφέρει ότι τα κοράκια ξεκίνησαν να εμφανίζονται πολυάριθμες φορές την ημέρα και κάθονταν ήσυχα δίπλα από ένα δέντρο, απλά παρατηρώντας την. Προσπάθησε να τους μιλήσεις, αλλά, συνήθως θα τους φώναζε ή θα τα έχανε. Παρόλα αυτά, καθώς περνούσε ο καιρός, άρχισαν να έρχονται για να τραφούν από το έδαφος.

Όταν ξεκίνησαν να εμπιστεύονται τη γυναίκα, συγκεντρώνοντας σχεδόν κάθε πρωί και την καλούσαν για να τα ταΐσει.

Η γυναίκα μοιράστηκε ότι το πρώτο δώρο που τα κοράκια έφεραν ήταν ένα μικροσκοπικό γκρι βοτσαλάκι και μια φορά στο τόσο, κάποια άλλα πράγματα εμφανίζονταν στις ταΐστρες. Και σαν γεγονός, τους έχτισε ακόμα μία πλατφόρμα ταΐσματος τον Απρίλιο αλλά ανέφερε ότι μόνο πρόσφατα ξεκίνησαν να έρχονται και να τη χρησιμοποιούν. Η συγγραφέας μας αποκάλυψε ότι ο πατέρας της έκανε εκτροφή και έσωζε παπαγάλους και πουλιά και ότι η μικρή αδελφή της κατέληξε να της μαθαίνει να λέει “γεια” και “θέλω ένα pretzel,” κι από τότε, ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένη με την εξυπνάδα τους.

Οι χρήστες του TikTok είναι ενθουσιασμένοι με αυτά τα δώρα

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close