Μενού

Έσωσαν αυτό τον αδέσποτο σκύλο. Αυτό όμως που βρήκαν Μέσα του, Σόκαρε τους Πάντες! (Βίντεο)

Shares 381

Σκύλος Κάθε μέρα διασώζονται ζώα από τους δρόμους και από περιπτώσεις κακομεταχείρισης ή αδιαφορίας. Συχνά καταλήγουν σε καταφύγια ζώων, όπου τους παρέχουν φάρμακα και τελικά ξεμένουν εκεί για πάντα. Χάρη στις προσπάθειες και στη δουλειά ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ζώα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν μία ήρεμη και χαρούμενη ζωή.

Μία τέτοια οργάνωση λέγεται Vet Ranch. Πρόσφατα, η οργάνωση αυτή έσωσε ένα αδέσποτο Jack Russel Terrier που ουρούσε πιο πολύ από το συνηθισμένο. Ο κτηνίατρος που το εξέτασε, είδε ότι οι ακτινογραφίες αποκάλυπταν κάτι παράξενο.

Το σκυλί είχε μία τεράστια πέτρα στην ουροδόχο κύστη, τη μεγαλύτερη που είχε δει ποτέ στη ζωή του. Από το μέγεθός της, φαίνεται ότι αυτή η πέτρα πρέπει να σχηματιζόταν μέσα του για χρόνια. Ο μόνος τρόπος ήταν να την αφαιρέσει με εγχείρηση.

Η εγχείρηση δεν ήταν μόνο απαραίτητη, αλλά και πολύ επικίνδυνη, λόγω του μεγέθους της πέτρας. Ευτυχώς όμως, η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Μία μέρα μετά, ο σκύλος φαίνεται να τα πηγαίνει αρκετά καλά.

Χάρη στη δουλειά και την προσοχή του προσωπικού και δωρεών που είναι πολύ σημαντικές, αυτό ο γλυκός Jack Russel Terrier είναι ζωντανός και τα πάει μια χαρά. Τo Vet Ranch είναι μία μη-κερδοσκοπική οργάνωση και όλη η φροντίδα που παρέχει χρηματοδοτείται από δωρεές. Ελπίζουμε η ιστορία αυτή να εμπνεύσει ανθρώπους να σώζουν και να υιοθετούν ζώα από καταφύγια.

*Προσοχή: στο 1:50 περιέχεται υλικό από την επέμβαση*

fanpage.gr

loading...
Shares 381

Σχόλια


Read more:
Close