Μενού

Έχοντας Ζήσει Σε Ένα Σπίτι Για 10 Χρόνια, Ο Σκύλος Εγκαταλείπεται Στο Δρόμο Από Την «Οικογένειά» Του

Shares 0

Όταν οι κηδεμόνες της Έσθερ μετακόμισαν σε άλλη πόλη, την άφησαν χωρίς καμία λύπη, παρά το γεγονός ότι ήταν μέλος της οικογένειάς τους τα τελευταία δέκα χρόνια.

Την άφησαν να τα βγάλει πέρα μόνη της στους δρόμους και η εμφάνισή της έδειχνε ότι δυσκολευόταν πολύ. Χωρίς την κατάλληλη ιατρική φροντίδα για τόσο καιρό, αρρώστησε βαριά, υπέφερε από ψώρα, τσιμπούρια και μερικά χαμένα δόντια.

Ευτυχώς, σώθηκε από τους υπέροχους ανθρώπους στο Sidewalk Specials και μεταφέρθηκε στο Vet Point Clinic για θεραπεία. Εκεί μετά από πολύ καιρό έφαγε το πρώτο της πλήρες γεύμα και τελικά της φέρθηκαν όπως της άξιζε.

Λόγω της ηλικίας της Έσθερ και όλων των άλλων προβλημάτων, οι εθελοντές υπέθεσαν ότι η εύρεση μιας θετής οικογένειας θα ήταν αδύνατη, αλλά σύντομα αυτή η υποψία αποδείχθηκε εντελώς λανθασμένη!

Δεν άργησε η Έσθερ να βρει μια στοργική οικογένεια και μια νέα κυνόδουσα αδερφή που ονομαζόταν Λούλα.

Κοιτάζοντας τώρα την Έσθερ, δεν θα πίστευες ποτέ ότι ήταν το ίδιο άρρωστο σκυλί, που σώθηκε από τους δρόμους μόλις πριν από λίγους μήνες.

Της αρέσει να παίζει με την αδερφή της, να περπατά και να αγκαλιάζει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Είναι πολύ κακομαθημένη και ζει τη ζωή της στο έπακρο!

Η μεταμόρφωσή της αποδεικνύει ότι δεν πρέπει ποτέ να κρίνουμε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του. Η Έσθερ αποδείχτηκε καλός και φιλικός σκύλος και υπάρχουν πολλά άλλα τετράποδα σαν αυτήν που περιμένουν στα καταφύγια μια οικογένεια να υιοθετήσει!

 

Δείτε τη διάσωση της Esther στο παρακάτω βίντεο:

Για το βίντεο δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close