Μενού

Ο οδηγός μας για τα καλύτερα σπίτια εξωτερικού χώρου για γάτες

Shares 0

Έχετε μια γατούλα που θα προτιμούσε να περνάει καιρό έξω παρά μέσα; Έχουμε τη λύση – τσεκάρετε τη λίστα μας για τις καλύτερες εκτός σπιτιού κατασκευές για περιπετειώδη αιλουροειδή.

Έχετε δει ποτέ αδέσποτες γάτες στην αυλή σας; Ίσως τις βοηθάτε να επιβιώσουν αφήνοντάς τους λίγο φαγητό και νερό και συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα στείρωσής τους. Ή ίσως ζείτε σε μια περιοχή αρκετά ασφαλή για να αφήνετε τη γάτα σας να περνάει χρόνο εκτός σπιτιού. Σε όλα αυτά τα σενάρια, ένα σπίτι εκτός σπιτιού μπορεί να είναι πολύ βοηθητικό, καθώς μπορεί να παρέχει στο γατάκι ένα καταφύγιο όποτε το χρειάζεται.

Υπάρχει ένας αριθμός διαφορετικών σπιτιών για γάτες που μπορείτε να διαλέξετε και η διαδικτυακή αγορά είναι ένας εύκολος και άνετος τρόπος για να πάρετε ένα υψηλής ποιότητας προϊόν, ώστε να το στήσετε και να το έχετε έτοιμο για τη γάτα σας αμέσως. Απλά σιγουρευτείτε ότι έχετε προσέξει καλά τα χαρακτηριστικά και τις τεχνικές προδιαγραφές του, μαζί με το μέγεθος για να αποφασίσετε ποιο θα είναι το κατάλληλο για το χώρο σας και το αιλουροειδές σας. Για παράδειγμα, πρέπει να σκεφτείτε αν είναι ή όχι σημαντικό να έχετε ένα σπίτι για γάτες εκτός σπιτιού που έρχεται με ένα θερμαινόμενο χαλάκι που μπορείτε να συνδέσετε στην πρίζα ή απλά χρειάζεστε κάτι που θα παρέχει κάποια μόνωση.

Για να σας βοηθήσουμε να περιορίσετε τις πολλές επιλογές σας, συγκεντρώσαμε μια λίστα με 10 καλύτερα σπίτια εκτός σπιτιού για γάτες με χαρακτηριστική σειρά.

  • K&H Pet Products Outdoor Kitty House, Extra Wide

Αυτό το προϊόν κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: θερμαινόμενο και μη θερμαινόμενο. Έτσι αν είτε σε ένα μέρος που δεν απαιτεί θέρμανση, μπορείτε να αγοράσετε το μη θερμαινόμενο σπίτι, που είναι επίσης λιγότερο ακριβό.

Εάν αγοράσετε το θερμαινόμενο, θα πάρετε και ένα K&H Lectro-Soft Outdoor Θερμαινόμενο Κρεβάτι, που θα θερμαίνει μόνο ένα μέρος του πατώματος του σπιτιού της γάτας αφού το συνδέσετε. Αυτά τα προϊόντα δεν καταναλώνουν αρκετή ενέργεια και είναι θερμοστατικά ελεγχόμενα, έτσι μπορείτε να τα θέσετε σε ισχύ και να τα απενεργοποιήσετε όποτε θέλετε. Και είναι ακόμη καθησυχαστικό να ξέρετε ότι αυτό το προϊόν έχει την έγκριση από εργαστήρια MET επειδή πληρεί τα στάνταρντ ηλεκτρικής ασφάλειας στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Είναι πολύ εύκολο να το συναρμολογήσετε. Έχει χαρακτηριστικά διαφανή πτυσσόμενα φύλλα πόρτας και δύο πόρτες που η γάτα σας μπορεί να χρησιμοποιεί για να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι όποτε θελήσει. Επίσης, έχει αδιάβροχα υλικά για να κρατήσει το γατάκι σας ζεστό και μία προεξοχή στην οροφή για να παρέχει επιπλέον προστασία από τα στοιχεία της φύσης. Μπορεί να στεγάσει παραπάνω από μία γάτα.

  • Petsfit Weatherproof Outdoor Cat Shelter

Το να έχετε ένα ανθεκτικό στη βροχή σπίτι για γάτες είναι αναγκαίο αν θέλετε πραγματικά να προστατέψετε το φίλο σας από τα στοιχεία της φύσης και αν θέλετε το σπίτι να μπορεί να αντέξει τον καιρό όσο αλλάζει από εποχή σε εποχή. Με το προϊόν αυτό μπορείτε να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι δεν θα καταστραφεί από τη βροχή ή τον άνεμο.

Οι ευρύχωρες διαστάσει αυτού του σπιτιού βοηθούν στη διασφάλιση ότι ακόμα μεγαλύτερες γάτες μπορούν να ζήσουν άνετα μέσα σε αυτό. Χρειάζεται να το στήσετε, αλλά είναι έτοιμο σχεδόν αμέσως. Είναι, επίσης, φορητό, έτσι είναι εύκολο στη μεταφορά αν θέλετε να αλλάξετε το μέρος στο οποίο το τοποθετήσατε. Και μπορείτε να μετακινήσετε το πάτωμα για περαιτέρω καθάρισμα.

Επίσης, το γατάκι σας μπορεί να μπει και να βγει άνετα από αυτό το σπίτι χάρη στις δύο μικρές πόρτες, που είναι καλυμμένες με πτυσσόμενα φύλλα. Κι αυτό που είναι ωραίο σε αυτό το προϊόν είναι ότι είναι ανυψωμένο από το έδαφος για να βοηθηθεί να κρατιέται καθαρότερο και ξηρό, ειδικά όταν βρέχει. Παρόλα αυτά, το εσωτερικό δεν είναι μονωμένο, έτσι πρέπει να κάνετε κάποια βήματα ακόμα κατά τους κρύους μήνες για να διασφαλίσετε ότι το γατάκι σας θα μείνει ήσυχο και ζεστό όσο είναι μέσα. Αυτό το σπίτι είναι ευρύχωρο για να στεγάσει δύο με τρεις ενήλικες γάτες ή 4 με 5 γατάκι, έτσι είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν έχετε πολλά αιλουροειδή που χρειάζονται ένα καταφύγιο εξωτερικού χώρου. Για να ταιριάξει με την προτίμηση του καθενός και το ντεκόρ, αυτό το σπίτι κυκλοφορεί σε γκρι και κόκκινο χρώμα.

  • Kitty Tube Outdoor Insulated Cat House with Pet Pillow

Είναι μονωμένο και μπορεί να στεγάσει μέχρι και τρεις γάτες. Αυτό το σπίτι, το οποίο έρχεται με ένα μηχανοκίνητο κρεβάτι στην κορυφή ενός πλήρως μονωμένου πατώματος, είναι σχεδιασμένο για να κρατάει τον καιρό έξω, έτσι έχει ορισμένα χαρακτηριστικά για να κρατήσει τη γάτα σας καθαρή και άνετη όταν είναι μέσα. Πρώτα απ’ όλα, έχει μια τέντα με φλάντζα που βρίσκεται στο άνοιγμα και κυκλοφορεί με ένα αφαιρέσιμο, καθαρό πτυσσόμενο φύλλο. Υπάρχουν τέντες ακόμα πάνω από τις προσαρμοστικές τρύπες εξαερισμού, έτσι ώστε μπορείτε να τις αφήνετε ανοιχτές χωρίς να ανησυχείτε για το αν θα εισβάλλει βροχή (μπορείτε να τις κλείσετε για να διατηρηθούν ζεστές το χειμώνα, επίσης). Στο σκέπασμα, θα βρείτε ένα κάλυμμα-καπάκι που βοηθάει στη μεταφορά του υγρού αέρα, που αλλιώς θα οδηγούσε σε συμπύκνωση. Επιπλέον το εσωτερικό αυτού του σπιτιού είναι ανθεκτικό στην υγρασία και είναι σχεδιασμένο για να αποφεύγει την ανάπτυξη της μούχλας και βακτηρίων, ενώ ο πάτος είναι ελαφρώς ανυψωμένος και έχει ένα σύστημα αποχέτευσης.

  • Love’ s cabin Outdoor Cat House

Αυτό το σπίτι μπορεί να στεγάσει γάτες μέχρι και 15 λίβρες. Έχοντας το σχήμα ενός παραδοσιακού σπιτιού για σκύλους, είναι ένα χαριτωμένο σπίτι για κατοικίδια που μπορείτε να προσθέσετε στην αυλή σας, καθώς και να μετακινήσετε εύκολα αν χρειαστεί. Είναι πολύ εύκολο να το συναρμολογήσετε σε μερικά δευτερόλεπτα χωρίς επιπρόσθετα εργαλεία, αρά αυτό είναι ένα συν.

Αυτό που είναι πραγματικά εξαιρετικό για αυτό το σπίτι είναι το γεγονός ότι είναι φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας ύφασμα, έτσι είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στο νερό και στο φως. Η είσοδος είναι αρκετά μεγάλη ώστε και πιο παχιές γάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση με ευκολία, αλλά δεν είναι αρκετά μεγάλο για να αφήνει το κρύο να περνάει μέσα. Επίσης, διαθέτει ένα μαλακό και επενδυμένο με μαξιλαράκια πάτωμα για περισσότερη άνεση όταν το γατάκι σας ξεκουράζεται μέσα. Εύκολο να ετοιμαστεί και να καθαριστεί, είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε κάτι ανθεκτικό, αλλά φορητό και εύκολο για να το φυλάξετε όταν δεν το έχετε ανάγκη.

  • PawHut 2-Story Indoor/Outdoor Wood Cat House Shelter with Roof

Είναι μια πολυεπίπεδη κατασκευή που μπορεί άνετα να ταιριάξει με πολλά αιλουροειδή, χάρη στις σκάλες του, την τεράστια περιφραγμένη περιοχή του και την άνετη αυλή του.

Αυτό που είναι καλό με αυτό το σπίτι, που είναι φτιαγμένο από ξύλο επενδυμένο με βασισμένη σε νερό και ανθεκτική στο νερό μπογιά που είναι κατάλληλη για εξωτερική χρήση, είναι η ανυψωμένη βάση του, καθώς μπορεί να βοηθήσει στην προστασία της δομής από την υγρασία. Παρόλα αυτά, εμφανίζει μόνο μία πόρτα, έτσι μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν θέλετε ένα σπίτι με περισσότερες εξόδους για το γατάκι σας.

  • ROCKEVER Cat House

Σπίτι μου σπιτάκι μου – με αυτό το επίπεδο άνεσης που προσφέρει αυτό το σπίτι για γάτες, οι φίλοι αιλουροειδή σας μπορεί να γίνουν μόνιμοι! Φτιαγμένο από ανθεκτικό σε υπεριώδεις ακτίνες και κακοκαιρία ξύλο, αυτό το σπίτι είναι ακόμα στεγανό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ετησίως. Η οροφή είναι με μεντεσέδες έτσι ώστε η κορυφή του σπιτιού να ανοίγει για άμεση πρόσβαση και η μπροστινή πόρτα μπορεί να κλειδωθεί με ένα σχήματος καρδιάς μάνταλο για να διατηρήσει τη ζέστη μέσα.

Χωράει μία παχουλή ή δύο μικρότερες γάτες. Είναι μια εξαιρετική επιλογή και έρχεται σε πολλά χρώματα. Αυτό το αξιαγάπητο σπίτι είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, ξυλώδες και ξανθό του φθινοπώρου φινίρισμα.

  • Petsfit Outdoor Cat House

Το σπίτι αυτό έχει μάκρος 56’’ από την κορυφή ως τον πάτο και η βάση του έχει μάκρος 28’’ x 27’’, έτσι είναι κάτι για να σκεφτείτε αν δεν έχετε πολύ χώρο στην αυλή σας. Το γατάκι σας μπορεί να επιλέξει να κάθεται στον πάτο, σε ένα διαμέρισμα με τρεις τρύπες για να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα ή μπορεί να ξοδεύει χρόνο σε μία μικρή πλατφόρμα ή μία δεύτερη περιφραγμένη περιοχή στο μέσο του σπιτιού. Επίσης, υπάρχει μία τριών πατωμάτων περιοχή μπαλκονιού, ακριβώς κάτω από την οροφή, που η γάτα σας έχει ακόμη πρόσβαση. Αν θέλετε να κρατήσετε ζεστούς τους κατοίκους τους προσθέστε ένα θερμαινόμενο χαλάκι ή ένα αυτοθερμαινόμενο μαξιλαράκι για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Επειδή μπορείτε να ανοίξετε την οροφή, μπορείτε να το μετακινήσετε και να το καθαρίσετε εύκολα. Άλλα χαρακτηριστικά καλά είναι ότι είναι κατασκευασμένο από στεγανό ξύλο, έτσι είναι ανθεκτικό για να κρατάει μέχρι 5 γατάκια και η ανθεκτική στην κακοκαιρία οροφή και το υψωμένο πάτωμα βοηθάει στο να κρατούνται τα αιλουροειδή σας ασφαλή από τα στοιχεία της φύσης. Αν μένετε σε μέρη που χιονίζει ή βρέχει καταρρακτωδώς μπορείτε να τοποθετείτε το σπίτι αυτό κάτω από μία βεράντα ή μέσα σε μια περιφραγμένη αυλή.

  • ECoFLEX Albany Uotdoor Feral Cat House

Είναι αρκετά οικονομικό και καινοτόμο. Το μυστικό του είναι το μοναδικό ecoFLEX υλικό, που είναι ένα μη τοξικό ανακυκλώσιμο σύνθετο πολυμερές από πλαστικό και ξύλο που δεν ξεθωριάζει, σκεβρώνει, θρυμματίζεται, σαπίζει ή υποκύπτει σε μικρόβια. Είναι ακόμη ανθεκτικό στην κακοκαιρία, έτσι είναι μια λογική επιλογή για εξωτερική χρήση! Έχει δύο εισόδους, μια μπροστά και μία πίσω, για να διασφαλίσει ότι η γάτα δεν αισθάνεται παγιδευμένη όταν ψάχνει μέσα καταφύγιο – στις εισόδους υπάρχουν ευλύγιστα πλαστικά πτυσσόμενα φύλλα για να κρατάνε ζεστό το σπίτι και να σας δίνουν μια ματιά στο εσωτερικό του σπιτιού χωρίς να ενοχλείτε το γατάκι μέσα.

  • K&H Pet Products Outdoor Multi-Kitty A-Frame

Αυτό το τριγωνικά σχηματισμένο σπίτι κυκλοφορεί με ένα 40-βατ θερμαινόμενο κρεβάτι που βοηθάει να μένει το γατάκι σας ωραία και ζεστά όταν πέφτει η θερμοκρασία. Μπορεί να κρατήσει μέχρι και τέσσερις γάτες ζεστές, έτσι είναι μια καλή επιλογή για όποιον ψάχνει ένα σπίτι εξωτερικού χώρου που μπορεί να παρέχει καταφύγιο σε πολλά γατάκια.

Άλλα καλά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το αδιάβροχο ύφασμα και την προεξοχή στην κορυφή. Επιπλέον, υπάρχουν δύο έξοδοι που έχουν αφαιρέσιμα πτυσσόμενα φύλλα και μπορούν να προσθέσουν προστασία από τα στοιχεία της φύσης.

  • PETYELLA Heated Cat House for Outdoor Cats

Αυτό το θερμαινόμενο σπίτι στεγάζει γάτες έως και 25 λίβρες, άρα είναι μια τέλεια επιλογή για μία ενήλικη γάτα ή ένα ζευγάρι γατάκι που έχουν ανάγκη από θέρμανση. Είναι φτιαγμένο με 100% αδιάβροχο μουσαμά που θα κρατήσει την υγρασία εκτός, με ένα βολικό θερμαινόμενο χαλάκι στο εσωτερικό, το οποίο μπορείτε να το αφαιρέσετε και παρουσιάζει ένα χρονοδιακόπτη με μέγιστη δυνατή θερμοκρασία 122 βαθμών Φάρεναϊτ. Συναρμολογείται εύκολα και κυκλοφορεί σε 3 σχεδιασμούς που μπορούν να μιμηθούν αληθινά σπίτι: με κεραμίδια, τούβλα και ξύλο.

Ποιο είναι το ιδανικό μέρος για να τοποθετήσετε ένα σπίτι;

Πρέπει να τοποθετήσετε το σπίτι σε ένα μέρος όπου θα είναι προστατευμένο απο βροχή και καταιγίδες ή θα είναι δίπλα στη βεράντα ή στο σπίτι σας.

Πρέπει ακόμη να τοποθετήσετε ορισμένη μόνωση, όπως κουβέρτες ή θερμαινόμενο κρεβάτι, έτσι επλιπλέον χώρος δεν είναι απαραίτητος. Εάν ψάχνετε για ένα μέρος για παραπάνω από μία γάτες μπορείτε να πάρετε ένα μεγαλύτερο σπίτι.

Για πρόσβαση στα προϊόντα δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close