Μενού

«Το τελευταίο ταξίδι με τον σκύλο μου που πεθαίνει» (pics)

Shares 272

Σκύλος Οταν ο Τόμας Ροντρίγκεζ έμαθε ότι αγαπημένος σκύλος του δεν είχε πολύ χρόνο ζωής, πήρε την απόφαση να τον πάρει και να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι ζωής.

Ο Τόμας και ο 15 ετών ημίαιμος σκύλος του, ο Πο, επισκέφτηκαν συνολικά 35 πόλεις και σε κάθε στάση τους ανέβαζε μια φωτογραφία του στον λογαριασμό που δημιούργησε στο instagram και το hashtag #pohthedogsbigadventure.

Ηθελε να ζήσουν μαζί τις τελευταίες του στιγμές ταξιδεύοντας.

Το ταξίδι τους κάλυψε 12.000 μίλια και επισκέφτηκαν συνολικά 35 πολιτείες των ΗΠΑ. Πήραν μαζί τους και τη φίλη του Τόμας.

«Ήταν ένα μεγάλο ταξίδι. Περάσαμε επτά εβδομάδες με τον Πο. Δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρει, όμως τα κατάφερε» είπε ο Τόμας, ο οποίος πήρε τον Πο από ένα καταφύγιο ζώων το 1999 όταν ήταν μόλις 8 εβδομάδων.
Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό ο Πο παρουσίασε σοβαρά προβλήματα υγείας και οι γιατροί είπαν ότι δεν θα ζήσει για πολύ ακόμα.

Ετσι ξεκίνησαν το τελευταίο τους ταξίδι, στις 6 Μαρτίου 2015. Αρχικά, ο Τομ σκέφτηκε να πάει τον Πο στον Ειρηνικό Ωκεανό. Ηξερε ότι θα του άρεσε να κολυμπήσει και πράγματι, με το που βούτηξε στο νερό, ήταν σαν να ξαναγενήθηκε, σαν να έγινε ξαφνικά πέντε χρόνια νεότερος.

«Περπατούσε γεμάτος ενέργεια», είπε συγκινημένος ο Τομ.

Σκύλος
Σκύλος

«Ο Πο είναι το παιδί μου» λέει ο Τόμας. «Νομίζω ότι με καταλαβαίνουν όσοι έχουν σκύλο και εύχονται να μπορούσαν να ζήσουν ανάλογες εμπειρίες μαζί του» προσθέτει.

«Αισθάνομαι πραγματικά ευλογημένος που το έκανα αυτό» λέει συγκινημένος ο Τόμας, ο οποίος ξεκαθαρίζει: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι εγώ φροντίζω τον Πο, αλλά στην πραγματικότητα ο Πο φροντίζει εμένα.»

Σκύλος

 

Σκύλος

 

Σκύλος

 

Σκύλος

 

Σκύλος

 

Σκύλος

thetoc.gr

Shares 272

Σχόλια


Read more:
Close