Μενού

Κτηνίατρος τραγουδάει σε κουτάβι για να το ηρεμήσει πριν το χειρουργείο

Shares 222

κτηνίατρος κουτάβι Μερικές φορές, το καλύτερο φάρμακο δεν είναι φάρμακο.

Αν ρωτήσετε αυτόν τον γλυκύτατο κτηνίατρο, θα σας πει ότι έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να ηρεμεί τους ασθενείς του – το τραγούδι.

Ο Δρ. Ross Henderson, από το νοσοκομείο ζώων Fox Hollow στο Κολοράντο, είχε πρόσφατα για να εκτελέσει μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας σε ένα αφράτο κουτάβι που ονομάζεται Ruby. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Ruby αγχώθηκε όταν ήρθε η ώρα να προετοιμαστεί για τη διαδικασία αυτή.

Ευτυχώς για τη Ruby, ο κτηνίατρός της ήξερε ακριβώς τι έπρεπε να κάνει για να την ηρεμήσει.

«Έτρεχε γύρω-γύρω και γκρίνιαζε,» δήλωσε ο Henderson. «Είχα την κιθάρα μου εκεί, έτσι, αποφάσισα να τραγουδήσω γι’ αυτή. Είχε ηρεμήσει και έβαλε το κεφάλι της στην αγκαλιά μου. Αυτή είναι μια καλή απόδειξη για το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η μουσική.»

Ο Henderson λέει ότι ο ίδιος και το προσωπικό της κλινικής πάντα τραγουδάνε στους μικρούς τους ασθενείς για να ηρεμήσουν τα νεύρα τους και να τους κάνουν να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

«Η κιθάρα είναι πλέον μόνιμα εδώ», είπε ο κτηνίατρος. «Πολλά ζώα δεν έχουν πάει ποτέ ξανά σε κτηνιατρικό νοσοκομείο, έτσι, θα κάναμε οτιδήποτε τα κάνει να νιώθουν άνετα – ιδίως αν ληφθεί υπόψη η τόση πολλή αγάπη που δίνουν σε εμάς.»

κτηνίατρος κουτάβι

Ωστόσο, δεν είναι όλα τα ζώα τόσο συγκινημένα από τις μουσικές επιλογές της κλινικής.

κτηνίατρος κουτάβι

«Έχουμε έναν γάτο στο γραφείο, που ονομάζεται  Greg, ο οποίος δεν συγκινείται από τη μουσική. Είναι ίσως γιατί μας ακούει να τραγουδάμε συνέχεια,» δήλωσε ο Henderson.

κτηνίατρος κουτάβι

Αυτός είναι σίγουρα ο κτηνίατρος που θα ήθελε να έχει κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιου. Απολαύστε τον!

διαφορετικό

Shares 222

Σχόλια


Read more:
Close