Μενού

Βρήκε ένα σκελετωμένο Χάσκι γεμάτο πληγές του έδωσε αγάπη και έγινε αγνώριστο

Shares 1K

Σε όλους τους ανθρώπους αρέσουν οι ιστορίες μεταμορφώσεων. Ακόμα και οι πιο σκληροί πάντα βλέπουν με μεγάλο ενδιαφέρον μια ιστορία μεταμόρφωσης από το μηδέν στην κορυφή.

Ωστόσο, δεν είναι τόσο συνηθισμένες οι περιπτώσεις μεταμορφώσεων που ο πρωταγωνιστής δεν έχει καμία ομοιότητα με την αρχή στο τέλος της ιστορίας.

Παρόλο που το Μπαλί είναι μια πολύ όμορφη χώρα αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά. Οπότε, δεν είναι ασυνήθιστο οι κάτοικοι να περπατούν σε καθημερινή βάση ανάμεσα σε αδέσποτα.

Δείτε το βίντεο

Ο 26χρονος Ρίκο Σοεγκιάρτο που ζει στο Ντενπασάρ μια μέρα καθώς γυρνούσε σπίτι από την δουλειά είδε ένα πολύ υποσιτισμένο σκυλί. Το σκυλί ήταν τόσο αδύνατο και σε κακή κατάσταση που δεν μπορούσε καν να διακρίνει τι ράτσα είναι.

σκελετωμένο Χάσκι

Rico Soegiarto/Facebook

«Δεν ξέρω τι το ξεχωριστό είχε. Απλά ένιωσα εκείνη την στιγμή ότι πρέπει να την βοηθήσω. Την βρήκαν καθώς γύριζα σπίτι από την δουλεία. Ήταν στην μέση του δρόμου», ανέφερε ο 26χρονος.

σκελετωμένο Χάσκι

Rico Soegiarto/Facebook

Όταν ο Ρίκο βρήκε τον άτυχο σκύλο, μπορούσε να διακρίνει τα κόκαλά του μέσα από το δέρμα του. Επίσης, είχε πολλά σημεία χωρίς τρίχωμα και ό,τι τρίχωμα είχε ήταν σε κακή κατάσταση.

σκελετωμένο Χάσκι

Rico Soegiarto/Facebook

Ο Ρίκο την έπλυνε, την τάισε, την περιποιήθηκε και φρόντισε την υγεία της. 10 μήνες μετά τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

σκελετωμένο Χάσκι

Rico Soegiarto/Facebook

«Το όνομά της είναι Ελπίδα. Της αρέσουν τα χάδια και τρώει πολλά μπισκότα. Είναι τόσο κοινωνική σε σημείο να με ανησυχεί πολλές φορές, γιατί υπάρχουν πολλοί κλέφτες στο Μπαλί», ανέφερε ο 26χρονος.

σκελετωμένο Χάσκι

Rico Soegiarto/Facebook

Τώρα, η Ελπίδα το χάσκι είναι υγιής και απολαμβάνει την καινούργια της ζωή μαζί με τον Ρίκο.

Πηγή

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close