Μενού

Ετοιμοθάνατη γυναίκα γράφει ένα σπαρακτικό γράμμα στον μελλοντικό ιδιοκτήτη της γάτας της

Shares 10

Πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, η ιδιοκτήτρια της Susie φρόντισε να περιγράψει τον καιρό που πέρασαν μαζί, με την ελπίδα πως θα το λάβει ο μελλοντικός ιδιοκτήτης της όταν υιοθετηθεί.

ετοιμοθάνατη Γάτα

Τον Μάιο, ο γιος της πήρε την πορτοκαλί γάτα μαζί με το γράμμα και τα πήγε σε ένα καταφύγιο ζώων στο Maryland, τους εξήγησε την κατάσταση και τους είπε πως δεν μπορούσε να την κρατήσει γιατί δε το επέτρεπε το συμβόλαιο του σπιτιού του.

Έτσι λοιπόν, το προσωπικό στο Montgomery County Animal Services and Adoption Center έχουν στην κατοχή τους το 2σέλιδο γράμμα που ξεκινάει με τη φράση «Αγαπητέ μου φίλε, σε ευχαριστώ που υιοθέτησες την φίλη μου Susie«, ελπίζοντας πως σύντομα θα βρει την καινούρια της οικογένεια.

Στο γράμμα, η γυναίκα περιγράφει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι ιδιοκτήτες της Susie γι’ αυτήν, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών από τα 4μιση χρόνια που πέρασαν μαζί.

Η Susie φοβάται τους πάντες και τα πάντα. Της πήρε 6-8 μήνες για να συνειδητοποιήσει ότι ήμουν φίλη της… Είναι ασυνήθιστη, αλλά απολαμβάνω πολύ την παρέα της. Ελπίζω κι εσείς το ίδιο!

Προς το παρόν όμως, ακόμη προσπαθούν να κάνουν τη γάτα να νιώσει στο καταφύγιο. «Προσπάθησε να αποδράσει από το κλουβάκι της! Η Susie δεν είχε ποτέ πολλή αυτοπεποίθηση, οπότε φανταστείτε πόσο δύσκολο της είναι όλο αυτό«, αναφέρουν.

Πηγή: Fanpage.gr

πηγή

Shares 10

Σχόλια


Read more:
Close