Μενού

Εσάς το σκυλάκι σας περιστρέφετε γύρω γύρω πριν κάνει την ανάγκη του; Πρέπει να δείτε το γιατί

Shares 74

σκύλος κάνει την ανάγκη του Τα ζωάκια μπορεί πολλές να συμπεριφέρονται περίεργα, χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στο κεφάλι τους και γιατί κάνουν αυτά που κάνουν. Ωστόσο, σε αυτό το βίντεο, τουλάχιστον ένα σκυλίσιο μυστήριο έχει λυθεί και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από ό, τι θα περίμενα ποτέ.

Μιλάω για τους σκύλους και τις συνήθειές τους, φυσικά. Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς τα σκυλάκια τείνουν να περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους πριν κάνουν την βρώμικη δουλειά τους; Πάντα πίστευα ότι είχε να κάνει σχετικά με το πού σημαδεύουν την περιοχή τους, αλλά σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο από το Discovery, υπάρχουν πολύ περισσότερα σ’αυτό το γύρω γύρω.

Στο βίντεο, ο Anthony Carboni εξηγεί την αιτία πίσω από τα ένστικτα των σκύλων να χρησιμοποιήσουν ορισμένα σημεία για να κάνουν την ανάγκη τους, πράγμα το οποίο έχει να κάνει περισσότερο με το μαγνητικό πεδίο της Γης από ό, τι με την τρελή συμπεριφορά τους. Εάν είστε ιδιοκτήτης σκύλου, πρέπει να δείτε το παρακάτω βίντεο..

 fanpage.gr

Shares 74

Σχόλια


Read more:
Close