Μενού

Τυφλό Γέρικο Σκυλί Εγκαταλείφθηκε Σε Χωματερή Επειδή Γέρασε Και Αρρώστησε

Shares 0

Σκύλος: Πώς γίνεται να λέγονται άνθρωποι όσοι προέβησαν σε αυτή την απάνθρωπη πράξη; Πώς γίνεται να εγκαταλείψεις τον πιο πιστό σου φίλο, τον σκύλο σου επειδή τυφλώθηκε και γέρασε;

Η ιστορία αυτού του ηλικιωμένου σκύλου που ονομάζεται Ντάνκαν είναι πραγματικά πολύ θλιβερή. Είναι τυφλός και ηλικιωμένος και οι πρώην ιδιοκτήτες του τον έχουν εγκαταλείψει σε μια χωματερή. Τον ξεφορτώθηκαν σαν να ήταν μια σακούλα σκουπιδιών.

Οι εθελοντές του Hope For Paws μια μέρα έλαβαν μια κλήση για ένα ηλικιωμένο Pitbull . Είχε εγκαταλειφθεί σε μια χωματερή που βρισκόταν στο Sun City της Καλιφόρνια. Ο μεγαλόσωμος σκύλος, ήταν τυφλός και φοβισμένος, αλλά και καλυμμένος με λάδι κινητήρα.

Παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ φοβισμένος , ο Ντάνκαν είναι αυτό που τον έλεγαν, δεν έφυγε τρέχοντας στη θέα των εθελοντών. Αντίθετα, τους πλησίασε πολύ προσεκτικά, παρόλο που ήταν ακόμη προσεκτικός σε ότι συνέβαινε γύρω του.

Η Lisa Arturo , εθελόντρια του Hope for Paws ήταν πολύ αποφασισμένη να δώσει στον Ντάνκαν τη δεύτερη ευκαιρία που του άξιζε. Επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ιδρύματος Frosted Faces , που είναι ένας οργανισμός παροχής βοήθειας που ειδικεύεται στη φροντίδα των ηλικιωμένων σκύλων.

Οι εθελοντές καλωσόρισαν τον Ντάνκαν ακριβώς στην ώρα τους για τις γιορτές. Όλοι αγαπούν το μεγάλο σκυλί. Αν και στην αρχή ήταν πολύ φοβισμένος και φαινόταν εντελώς αποπροσανατολισμένος, με τον καιρό έβγαλε όλο τον υπέροχο χαρακτήρα του.

Τώρα, ο Ντάνκαν έχει γίνει χαδιάρης και δεν σταματά να ζητάει κι άλλα χάδια. Είναι πολύ μεγάλος και αφού είναι τυφλός, δεν θα βρει γρήγορα οικογένεια. Έτσι το Frosted Face Foundation αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτόν.

Όποιος θέλει να υιοθετήσει τον Ντάνκαν θα δικαιούται να λαμβάνει 500 ευρώ ετησίως για να καλύψει όλα τα ιατρικά του έξοδα. Περαιτέρω, η νομική προστασία του μεγαλόσωμου σκύλου θα παραμείνει στον σύλλογο για την παροχή όλων των απαραίτητων ιατρικών εξόδων και περίθαλψης.

Εν τω μεταξύ, ο Ντάνκαν απολαμβάνει όλη την αγάπη που παίρνει από τους εθελοντές. Όλοι τον ερωτεύτηκαν και γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι σύντομα θα έρθει η κατάλληλη οικογένεια με την οποία θα περάσει τα τελευταία του χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν είναι εύκολο να αντισταθείς σε αυτό το σκυλάκι!

Η υιοθέτηση ενός κατοικίδιου στο τέλος της ζωής του μπορεί να είναι συναισθηματικά απαιτητική, αλλά η αγάπη και η ευγνωμοσύνη που λαμβάνετε σε αντάλλαγμα τα κάνουν όλα αξιόλογα!

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close