Μενού

Συναντήστε την Κεφίρ, τη γάτα Maine Coon που έγινε διάσημη εξαιτίας του τεράστιου μεγέθους της

Shares 0

Δεν χρειάζονται πολύ οι γάτες για να κερδίσουν την καρδιά των ανθρώπων και να γίνουν viral στο ίντερνετ. Σήμερα, υπάρχουν πολλά βίντεο και φωτογραφίες με κατοικίδια στο δίκτυο. Παρόλα αυτά, κάποια ζώα ξεχωρίζουν εξαιτίας των ιδιαίτερων και μοναδικών χαρακτηριστικών τους, μαζί με τη δημιουργικότητα και τη φροντίδα των ιδιοκτητών τους.

Αυτή είναι η περίπτωση με μία γάτα με το όνομα Κεφίρ που ζει με την ιδιοκτήτριά του Yuliya στη Ρωσία. Δεν πήρε πολύ χρόνο για να ξεχωρίσει η γάτα για το τεράστιο μέγεθός της. Η ιδιοκτήτρια μας είπε ότι η Κεφίρ είναι 1 χρονών και εννέα μηνών τώρα και ζυγίζει περίπου 26,5 λίβρες. Ενώ, η γάτα είναι πελώρια ήδη, η Yuliya περιμένει να μεγαλώσει λίγο παραπάνω. “Είναι φυσιολογικό για τις Maine Coons να συνεχίζουν να μεγαλώνουν μέχρι να φτάσουν τα τρία χρόνια τους.”

“Είναι αστείο πώς αντιδρούν οι άλλοι όταν δουν το πελώριο μέγεθός της. Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι σκύλος αρχικά.”

Αυτή είναι η Κεφίρ, μία γάτα που έγινε διάσημη λόγω του τεράστιου μεγέθους της

Η Κεφίρ είναι ενός χρονών και 9 μηνών σε ηλικία

Η γάτα αυτή ζυγίζει 26,5 λίβρες και αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο, καθώς είναι χαρακτηριστικό της ράτσας αυτής

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, τη Yuliya, η Κεφίρ είναι μια ευγενική γάτα και της αρέσει να τρώει φυσιολογικά φαγητό

“Είναι αστείο πώς αντιδρούν οι άλλοι όταν βλέπουν τη γάτα επειδή είναι τεράστια. Ορισμένοι νομίζουν ότι είναι σκύλος εκ πρώτης όψεως”

“Είναι ένα μικρό ευγενικό γατάκι στο μέγεθος ενός μεγάλου θηρίου”

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close