Μενού

Μεζεδοπωλείο Στην Καστοριά Έβαλε Ένα Όμορφο Σπιτάκι Για Μια Γιαγιούλα Σκυλίτσα

Shares 0

Για ένα ακόμα μαγαζί που αγαπάει τα ζώα και το δείχνει μαθαίνουμε από ανάρτηση της Dina Kastoria.

Όπως έχουμε ξαναγράψει από την πρώτη στιγμή εδώ στο site θεωρήσαμε σημαντικό να γράφουμε για κάποιους χώρους, είτε αυτοί είναι καταστήματα, είτε οτιδήποτε άλλο, οι οποίοι βοηθούν έμπρακτα τα αδέσποτα ζώα. Η ελπίδα είναι αυτοί οι άνθρωποι να βρουν μιμητές ώστε όσοι αγαπάμε τα ζώα να γίνουμε πιο πολλοί και πιο δυνατοί.

Ξέρουμε φυσικά, για να λέμε τα πράγματα όπως έχουν, ότι οι καταστηματάρχες δεν θέλουν τα αδέσποτα μέσα στο μαγαζί τους. Και αυτό το καταλαβαίνουμε. Άλλωστε δεν επιτρέπονται και από το νόμο, όταν το μαγαζί πουλάει φαγώσιμα. Δυστυχώς όμως πολλοί δεν τα θέλουν ούτε έξω και κάνουν τα πάντα να τα διώξουν. Κάποιες κιόλας, κυρίως ταβέρνες, τα εξοντώνουν. Έχουμε δει πολλά τέτοια στο παρελθόν.

Όμως ας μείνουμε στα ευχάριστα. Τα δυσάρεστα για τα ζώα δεν τελειώνουν σε αυτή τη χώρα. Ένα λοιπόν τέτοιο μαγαζί, φιλικό προς τα αδεσποτάκια, είναι και το μεζεδοπωλείο Τριών Μηνών Μαμούθ, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Καστοριάς.

Η Φανή, όπως μαθαίνουμε, που δουλεύει σε αυτό, με δικά της έξοδα έβαλε ένα πανέμορφο σπιτάκι για αδέσποτη σκυλίτσα, τη γιαγιούλα Λίζα, καθώς ο δήμος δεν ενδιαφέρθηκε και δεν της επέτρεπε να το βάλει κάπου αλλού. Μαζί φυσικά με τον Βασίλη, τον υπεύθυνο του μαγαζιού.

Και, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, η σκυλίτσα το τιμάει δεόντως. Αράζει μέσα, προστατευμένη, έχοντας τα χαλάκια της για να ζεσταίνεται. Μπράβο για την κίνηση αυτή.από τη Μυρτώ Τζώρτζου, [email protected]

 
Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close