Μενού

Θα σας φτιάξει την ημέρα: Υιοθετημένα σκυλιά και οι αντιδράσεις τους την πρώτη μέρα στο καινούργιο τους σπίτι

Shares 330

υιοθεσία αδέσποτων Το 1948 ζητήθηκε από ένα κορίτσι, που έζησε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, να ζωγραφίσει ό,τι του ερχόταν στο μυαλό με τη λέξη σπίτι. Το κορίτσι έκανε τυχαίες γραμμές και κύκλους. Αν και είναι άγνωστο τι σήμαιναν αυτές οι γραμμές για το ίδιο, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ήταν το χάος ή το σύρμα που την χώριζε από την ελευθερία. (Η φωτογραφία είναι του David Seymour από την Πολωνία, για όποιον θέλει να την ψάξει)

Στις μέρες μας, τα καταφύγια ζώων φυσικά και σε καμιά περίπτωση δε μοιάζουν με στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά τα σκυλιά που γεννιούνται εκεί ή μπαίνουν σε νεαρή ηλικία, δεν έχουν γνωρίσει κανενός άλλου είδους σπίτι, οπότε όταν ένας άγνωστος αποφασίζει να υιοθετήσει ένα, το τυχερό πλέον ζώο δε γνωρίζει τι συμβαίνει. Μερικές φορές φαίνονται μπερδεμένα, άλλες φορές τρομαγμένα αλλά και μερικές φορές χαρούμενα όμως αυτό που έχουν όλα από κοινό είναι το πόσο γλυκά δείχνουν.

Να σας θυμίσω βέβαια (ή να σας ενημερώσω) ότι διατηρούμε album στο Facebook με τις δικές σας φωτογραφίες οπότε αν θέλετε να προσθέσετε και το δικό σας κατοικίδιο, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα μήνυμα!

υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων υιοθεσία αδέσποτων

wonderful.gr

Shares 330

Σχόλια


Read more:
Close