Μενού

Αυτό το γαϊδουράκι γνώριζε μόνο κακοποίηση…Δείτε όμως πώς είναι τώρα! (Βίντεο)

Shares 202

γαϊδουράκι Οι άνθρωποι στην οργάνωση »Απεριόριστη Βοήθεια Για Ζώα» έχουν βοηθήσει αμέτρητα ζώα με ανάγκη πιο παλιά, περισσότερο σκυλιά και αγελάδες που περιφέρονται σε τοπικούς δρόμους της Ινδίας κατά χιλιάδες. Αλλά δεν είναι συχνό να συναντούν κάποιον γάιδαρο.

Οι γάιδαροι χρησιμοποιούνται στην εργασία και γενικά τους συμπεριφέρονται με φροντίδα. Ούτως ή άλλως, ο βιοπορισμός ενός εργάτη εξαρτάται σημαντικά από την κτηνοτροφία. Παρόλα αυτά, ο συγκεκριμένος γάιδαρος δεν ήταν τόσο τυχερός. Είχε κακοποιηθεί τρομερά από τον ιδιοκτήτη του και είχε αφεθεί στην τύχη του στην άκρη του δρόμου. Ευτυχώς, η οργάνωση βρέθηκε εκεί για να τον σώσει, να γιατρέψει τις πληγές του, και να του δώσει μια μόνιμη και γεμάτη αγάπη κατοικία στο σπίτι του »Bonnie Christopher for Donkeys.»

Βλέποντας το Λανς τελικά με όλους τους άλλους γαϊδάρους έφερε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό μου. Παρακαλώ σκεφτείτε να συμμετέχετε στη δωρεά στην οργάνωση »Animal Aid Unlimited»- χώρίς την εξαιρετική δουλειά τους, δεν θα ήθελα να σκεφτώ τι θα είχε απογίνει ο Λανς.

viralnova.com

Shares 202

Σχόλια


Read more:
Close