Μενού

Ξεκαρδιστικές φωτογραφίες σκυλιών που τρώνε φυστικοβούτυρο

Shares 78

φυστικοβούτυρο Σκύλος Δε θα λέγαμε ότι τα σκυλιά είναι λαίμαργα, θα λέγαμε ότι εκτιμάνε το φαγητό σε πολύ μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να γίνονται φανταστικό θέμα επίδοξων και επαγγελματιών φωτογράφων. Μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε δει τη δουλειά του Γερμανού Christian Vieler εδώ και φαίνεται πως έχουμε κάτι παρόμοιο αλλά αυτή τη φορά με το αγαπημένο τρόφιμο των Αμερικάνων και όχι μόνο, το φυστικοβούτυρο.

Ο φωτογράφος από το Cleveland, Greg Murray, συγκέντρωσε 100 σκυλιά (75% εξ αυτών υιοθετημένα) για να δοκιμάσουν φυστικοβούτυρο. Τα αποτελέσματα ήταν ξεκαρδιστικά καθώς άλλα το λάτρεψαν και άλλα δεν ήταν σίγουρα! “Γελάμε συνεχώς κατά την διάρκεια της φωτογράφησης” λέει ο Greg. Όταν ρωτήθηκε η άποψή του για το κατά πόσο τα ίδια τα σκυλιά το ευχαριστήθηκαν είπε: “Καταρχάς να τονίσω ότι τους δίνουμε ελάχιστο. Όπως και με τον άνθρωπο, οτιδήποτε σε μεγάλες δόσεις δεν είναι καλό. Για αυτά είναι μια λιχουδιά που τους δίνουμε μόνο μερικές κουταλιές κάθε φορά. Επίσης τους δίνουμε φυστικοβούτυρο που δεν περιέχει τo τεχνητό γλυκαντικό Xylitol, το οποίο κάνει κακό στα σκυλιά.”

Συνεπώς, θα σας προτείναμε να μη το δοκιμάσετε οι ίδιοι στο σπίτι σας και να αρκεστείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος φυστικοβούτυρο Σκύλος

wonderful.gr

Shares 78

Σχόλια


Read more:
Close