Μενού

Θα έμενες σε ξενοδοχείο με συγκάτοικους σου άγρια ζώα;

Shares 19

ξενοδοχείο Αυστραλία άγρια ζώα Πώς θα σας φαινόταν να κοιμάστε στο ίδιο δωμάτιο με μια οικογένεια λιονταριών, να βγαίνετε στο μπαλκόνι σας και να δίνετε φαγητό σε μια καμηλοπάρδαλη και να βυθίζεστε στη μπανιέρα κάτω από το αδιάκριτο βλέμμα μιας αρκούδας;

Στην πολιτική πρωτεύουσα της Αυστραλίας, την Καμπέρα, άνοιξε αυτή την εβδομάδα ίσως το πιο παράξενο ξενοδοχείο στον κόσμο… Πρόκειται για το «Jamala Wildlife Lodge» το οποίο βρίσκεται μέσα στον Εθνικό Ζωολογικό Κήπο και το Εθνικό Ενυδρείο της πόλης.
ξενοδοχείο Αυστραλία άγρια ζώα

Ανάμεσα στα καταλύματα των άγριων ζώων, πολλά από τα οποία ανήκουν σε απειλούμενα είδη, ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του πρωτότυπου αυτού ξενοδοχείου, Richard Tindale, δημιούργησε δεκαοκτώ πολυτελή μπανγκαλόου τα οποία χωρίζονται από τους χώρους των ζώων με χοντρό γυαλί.

ξενοδοχείο Αυστραλία άγρια ζώα

Έτσι, οι προνομιούχοι επισκέπτες που διαμένουν στο «Jamala Wildlife Lodge» έχουν την δυνατότητα να δειπνούν, να κάνουν το μπάνιο τους ή απλά να ξεκουράζονται, έχοντας δίπλα τους μια οικογένεια λιονταριών, μερικούς λεμούριους πιθήκους ή μια πεινασμένη καμηλοπάρδαλη, που ποτέ δεν θα πει όχι σε όποια λιχουδιά και να της προσφέρουν.

ξενοδοχείο Αυστραλία άγρια ζώα

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δήλωσε στον Τύπο της Αυστραλίας ότι έφτιαξε το «Jamala Wildlife Lodge» για να δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν πολλά άγρια ζώα, κάποια από τα οποία απειλούνται με εξαφάνιση, ενώ τονίζει ότι τα έσοδα από το κατάλυμα θα διατίθενται για την χρηματοδότηση του προγράμματος αναπαραγωγής των άγριων ζώων του ζωολογικού κήπου.

ξενοδοχείο Αυστραλία άγρια ζώα

Η τιμή για διαμονή σε ένα μπανγκαλόου του ξενοδοχείου αρχίζει από 260 ευρώ την βραδιά, αλλά μπορεί να ανέβει ακόμα περισσότερο, αφού εξαρτάται από τον τύπο του μπανγκαλόου που θα επιλέξει ο επισκέπτης.

ξενοδοχείο Αυστραλία άγρια ζώα

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου προειδοποιεί τους επίδοξους επισκέπτες του καταλύματος ότι ο ύπνος τους δεν θα είναι και τόσο ήρεμος, όταν τα λιοντάρια θα βρυχώνται ακριβώς δίπλα τους!

ξενοδοχείο Αυστραλία άγρια ζώα

protothema.gr

Shares 19

Σχόλια


Read more:
Close