Μενού

Συναντήστε το Ρίτσι, τη γάτα Maine Coon που έχει γίνει viral στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης

Shares 0

Υπάρχει πολύ υλικό για γάτες στο Ίντερνετ, αλλά ποτέ δεν είναι αρκετό. Κι αυτές με περίεργο παρουσιαστικό έχουν πολλές πιθανότητες να γίνουν viral. Πάρτε για παράδειγμα το Ρίτσι, μία μαύρη Maine Coon που έχει περίπου 100 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram.

Ο Ρίτσι είναι πραγματικά φοβερός καθώς δείχνει να φοράει ένα επιπλέον τρίχωμα πάνω στο δικό της – οι άνθρωποι του διαδικτύου τον αποκαλούν λεμούριο ή γάτα Yeti. Το γοητευτικό αιλουροειδές γεννήθηκε το Νοέμβριο του 2020 και δεν πήρε πολύ για να κερδίσει διασημότητα χάρη στο γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης μοιραζόταν φωτογραφίες και βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στις εικόνες παρακάτω, μπορείτε να δείτε το μαγευτικό πλάσμα που λέγεται Ρίτσι.

Συναντήστε το Ρίτσι, μία μαύρη γάτα Maine Coon

Το γατάκι γεννήθηκε το 2020 και είχε ένα πολύ πιο βαρετό κούρεμα

Όταν ρωτήθηκε πώς ο Ρίτσι έγινε μέλος της οικογένειας ο ιδιοκτήτης μας είπε: “Πριν το Ρίτσι είχαμε δύο αδέσποτες γάτες για 20 χρόνια που μας έδινα πολλή αγάπη. Πήραμε το χρόνο μας πριν πάρουμε μια καινούρια. Βρήκαμε ένα Γάλλο τοπικό εκτροφέα που ήταν γνωστός για Maine Coon γάτες. Έπρεπε να διαλέξουμε το χρώμα και διαλέξουμε μία γκριζόμαυρη χωρίς να γνωρίζαμε ότι ο Ρίτσι θα γινόταν τόσο ιδιαίτερος. Ο εκτροφέας εντόπισε αμέσως από τη γέννα ότι ο Ρίτσι θα ήταν πολύ μαλλιαρός. Έπειτα έπρεπε να περιμένουμε για τέσσερις μήνες για να καλωσορίσουμε το Ρίτσι στο σπίτι, ώστε να μεγαλώσει ήσυχα, περιτριγυριζόμενος από τη μητέρα, τα αδέλφια του και τις αδελφές του.”

Εδώ είναι ο Ρίτσι με τον ιδιοκτήτη του

H Maine Coon μεγάλωσε και έγινε μία αρκετά μεγάλη, μυώδης και πλατύστερνη γάτα

“Ο Ρίτσι απολαμβάνει τη συντροφιά και τείνει να μας ακολουθεί σε όλο το σπίτι. Είναι πραγματικά μία γάτα-σκύλος, που είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των Maine Coons. Μας αρέσει να τον αποκαλούμε Sous-chef επειδή όταν μαγειρεύουμε, κάθεται δίπλα στα καρυκεύματα και παρατηρεί όλες τις κινήσεις μας.”

Όπως όλες οι γάτες, στο Ρίτσι αρέσει δραματικά να βλέπει από το παράθυρο

Και απλώνεται πραγματικά σχεδόν παντού

“Οι γονείς μου σύντομα θα ανακαλύψουν την αληθινή μου φύση… Είμαι ένα λιοντάρι,”

“Δουλεύουμε με πολλές μάρκες που ο Ρίτσι δοκίμασε και του άρεσαν. Είναι πάντα χαρά μας να μυούμε σε καινούρια παιχνίδια και αξεσσουάρ τους ανθώπους και προσέχουμε να το κάνουμε με πράγματα που λάτρεψε ο Ρίτσι.”

Ο Ρίτσι σε μία στολή “γάτας βρικόλακα”

Με ένα τρίχωμα σαν κι αυτό, ο Ρίτσι έχει μία εβδομαδιαία συνεδρία περιποίησης

“Προσπαθούμε να το βουρτσίζουμε κάθε πρωί για να αποφεύγουμε τους κόμπους στο τρίχωμά του και να φροντίζουμε τα μάτια, τη μύτη, τα νύχια και τα αυτιά του.”

Οι γάτες Maine Coon είναι αρεστές όχι μόνο για το πολυτελές παρουσιαστικό τους, αλλά ακόμη για την εξυπνάδα και την αφοσίωσή τους στην ανθρώπινη οικογένειά τους

Για περισσότερες πληροφορίες και βίντεο δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close