Μενού

Συναντήστε την Τζέρι, τη «διπλοπρόσωπη» γάτα που έχει χιμαιρισμό

Shares 0

Όλες οι γάτες και τα ζωντανά όντα γενικά, είναι μοναδικά –μπορώ να σας το εγγυηθώ-, αλλά κάποια είναι πιο πολύ, όχι επειδή είναι ανώτερα από τα άλλα, αλλά γιατί κάποια άτομα είναι κάτι παραπάνω από απλά άτομα. Η τελευταία φράση ίσως σας μπερδέψει. “Τι εννοείται κάποια άτομα είναι κάτι παραπάνω από απλά άτομα; Αυτό είναι ελιτισμός!” Δεν ήταν αυτό που εννοούσα καθόλου! Στην πραγματικότητα υπάρχει μία σπάνια γενετική κατάσταση που προκαλεί την ένωση δύο η περισσότερων ζυγωτών κατά τη σύλληψη, κάνοντας ένα άτομο μία μείξη δύο ατομικά διαμορφούμενων κυττάρων. Η κατάσταση καλείται ποιητικά “χιμαιρισμός” και, πήρε το όνομά της από τον πλάσμα της ελληνικής μυθολογίας Χίμαιρα, που ήταν μισό λιοντάρι, μισή κατσίκα και μισός δράκος… Ο πραγματικός χιμαιρισμός δεν είναι τόσο δραματικός όσο στους μύθους, αλλά, ευτυχώς για εμάς, είναι πολύ πιο όμορφος και εξαιρετικός να το βλέπουμε στην πραγματικότητα! Εδώ είναι η Τζέρι, ένα σπάνιο γενετικά είδος (ή έπρεπε να πω είδη;) που έχει χιμαιρισμό και μοιάζει τόσο χαριτωμένη που εκατοντάδες και χιλιάδες θαυμαστές δυσκολεύονται να τις αντισταθούν.

Συναντήστε τη Τζέρι, μία “χιμαιρική” Περσική Ράγκντολ γάτα που γίνεται πρόσφατα διάσημη στο ίντερνετ

Αλλά ένας ιδιοκτήτης θα περιγράφει πάντα τη γάτα του καλύτερα από έναν αρθρογράφο. Η Έρρικα, ιδιοκτήτης της Τζέρι, μας είπε τα πάντα. “Τη βρήκα στο αγαπημένο μου μαγαζί για κατοικίδια ο 2019. Ήταν δύο μηνών. Συνήθιζα να είμαι λάτρης των σκύλων, αλλά, μόλις την πήρα έγινε γατόφιλη.”

Μπορεί να προσέξατε ότι έχει μια περίεργη κατάσταση που την κάνει να μοιάζει σαν να έχει δύο πρόσωπα

Όσον αφορά την πρόσφατη επιτυχία στο Ίντερνετ, η Έρρικα είναι “χαρούμενη για τη Τζέρι! Με κάνει και συνειδητοποιώ ξανά πόσο τυχερή είμαι που την έχω.”

Το φαινόμενο λέγεται χιμαιρισμός και προκαλείται όταν ένας οργανισμός σχηματίζεται από δύο ή περισσότερα άτομα (ζυγωτές)

Οι φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες και η Έρρικα πιστεύει ότι αυτό ευθύνεται αποκλειστικά στη Τζέρι. “Πραγματικά απολάμβανα να βγάζω φωτογραφίες σαν μέρος της δουλειάς μου, συνήθιζα να είμαι ταξιδιωτική συγγραφέας. Επίσης, η Τζέρι μου δείχνει πολλές εκφράσεις και το βρίσκω πολύ γλυκό να τραβάω φωτογραφίες της. Θα ήθελα να απολαμβάνω και να κρατάω κάθε στιγμή μαζί της.”

Με άλλα λόγια μπορεί να μην είναι προσβολή να αποκαλέστε αυτή τη γάτα διπρόσωπη, καθώς έχει το γενετικό υπόστρωμα δύο γατών

Εδώ είναι η ιδιοκτήτρια της Τζέρι που προσπαθεί να γίνει προκλητική και να ταιριάξει το πρόσωπό της με ένα κοστούμι της Cruella de Vil.

Η Τζέρι έχει μία αδελφή με το όνομα Taiga

Η Τάιγκα την αγαπάει τόσο πολύ, συνέχεια την ακολουθεί που την ενοχλεί και καταλήγουν να τσακώνονται στο τέλος. Αλλά κάποιες φορές γλείφει την Τάιγκα και με κάνει τόσο χαρούμενη.”

Μαζί κάνουν ένα υπέροχο δίδυμο

Όσο για τη Τζέρι απολαμβάνει τη θαλπωρή της ιντερνετικής δόξας

Εδώ είναι μία από τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες της Τζέρι σαν μπόνους. Το τέλος!

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close