Μενού

Κορίτσι Ξοδεύει Όλες Τις Οικονομίες Της Και Βοηθάει Άρρωστο Σκύλο Να Γίνει Καλά

Shares 0

Η μικρή Νίκη αποτελεί παράδειγμα απεριόριστης καλοσύνης και αγάπης. «Πιο μικρά σαν κι αυτήν ασχολούνται με τη σωτηρία μη «ανθρώπινων ζωών», έγραψε η οργάνωση που μοιράστηκε την ιστορία.

 

Ένα κορίτσι από το Κουλιακάν βρήκε έναν άρρωστο και εγκαταλελειμμένο σκύλο να περιφέρεται μόνος του στους δρόμους της μεξικανικής πόλης . Όταν την είδε, κατάλαβε αμέσως ότι έπρεπε να κάνει κάτι για εκείνη, οπότε την σήκωσε στην αγκαλιά της και την πήγε στο σπίτι της για να τη σώσει.

Η μικρή Βικτώρια την πήρε σπίτι της, όπου έδωσε ένα όνομα στον σκύλο. Η Νάνι ένιωσε αμέσως άνετα, αλλά η αγάπη που ήθελε να της δώσει το κορίτσι δεν ήταν αρκετή για να βελτιωθεί. Χρειαζόταν επειγόντως ιατρική βοήθεια. Αυτό που θα κόστιζε πολλά χρήματα.

Η Βικτόρια ήταν πρόθυμη να της τα δώσει όλα όσο η Νάνι ήταν καλά, έτσι άρπαξε τον κουμπαρά της και πήγε τη νέα της φίλη στον κτηνίατρο. Κατά την άφιξη, ζήτησε να την εξετάσουν.

 

Έδειξε όλα τα κέρματα που είχε και αυτό συγκίνησε τον υπεύθυνο κτηνίατρο. Επίσης τα μέλη του Collective Rescates Con Amor Culiacán, ήταν αυτοί που μοιράστηκαν την ιστορία τους στο Facebook.

Η μικρή δώρισε ολόκληρο τον κουμπαρά της για να σώσει τη ζωή της Νάνι. «Η τρυφερότητα στην ψυχή της, η συμπόνια, η αγάπη, ο σεβασμός, η δέσμευση να βοηθήσει ένα ζώο που τη χρειάζεται, είναι τόσο πολύτιμη και τόσο μεγάλη είναι η βοήθειά της Νίκης. «Μας δίνει ένα παράδειγμα στα νεαρά της χρόνια, δώρισε όλες τις οικονομίες της για να σώσει τη Νάνι », έγραψαν στο κοινωνικό δίκτυο.

Στη συνέχεια τόνισαν τη δράση της Βικτώριας και πρόσθεσαν: «Τα μικρά που ανησυχούν για τη διάσωση μη ανθρώπινων ζωών» είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορούμε να αφήσουμε πίσω μας, γενιές αλλαγών, που ήδη κάνουνε, αυτό είναι τόσο πολύτιμο».

Η σκυλίτσα είναι ακόμα σε σοβαρή κατάσταση και χρειάζεται περισσότερους νονούς για να τη στηρίξουν στις θεραπείες της. Η Victoria ελπίζει ότι πολλοί άνθρωποι θα τη βοηθήσουν να σώσει την καλύτερή της φίλη Nina.

Αυτό το κορίτσι είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα, τόσο για άλλα μικρά, όσο και για εμάς τους μεγάλους. Σίγουρα έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτήν.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close