Μενού

Σκυλίτσα προσπαθεί να γλείψει το κουτάβι της για να το καθαρίσει. Η αντίδρασή του μας έκανε να λιώσουμε!

Shares 69

σκυλίτσα κουτάβι O Elvis το bulldog ξεκίνησε σκληρά την ζωή του. Το γλυκό σκυλάκι ήταν το μόνο που γεννήθηκε με λαγωχειλία. Εξαιτίας αυτού, έμοιαζε συνεχώς λες και έκανε γκριμάτσα στους ιδιοκτήτες του, Rob Brixey και την γυναίκα του, κι έτσι αποφάσισαν να τον βγάλουν Elvis.

Τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του τον τάιζε η γυναίκα του Elvis με μπιμπερό. Λόγω της λαγωχειλίας δεν μπορούσε να θηλάσει, κι έτσι τον τάιζε μέχρι να μπορέσει να φάει κανονικό φαγητό. Χάρη στην αγάπη και την φροντίδα που έλαβε, μεγάλωσε και έγινε ένα υγιές και ευτυχισμένο bulldog.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε πόσο πολύ μοιάζει ο Elvis στην μαμά του. Η μαμά του ονομάζεται Patches και λατρεύει τον γιο της, ακόμα και όταν τσατίζεται και γκρινιάζει! Ο Elvis είναι πολύ δραστήριος, αλλά φωνάζει κιόλας! Τους ενημερώνει όλους όταν είναι δυσαρεστημένος κάνοντας παράξενους ήχους.

Αν τον ακούσετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι οι ήχοι που βγαίνουν από το στόμα του μοιάζουν με γάτας! Ακούγεται δηλαδή σαν να γουργουρίζει και είναι ξεκαρδιστικό.

Οι παράξενοι ήχοι του Elvis κάνουν τον Rob και την γυναίκα του να γελάνε και η Patches δεν φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη σημασία. Το μόνο που θέλει να κάνει είναι να τον καθαρίσει και να τον πάρει αγκαλιά!

Όταν μεγάλωσε ο Elvis, τον έδωσαν σε μια άλλη οικογένεια που τον αγαπά. Η γυναίκα που τον υιοθέτησε είναι η κτηνίατρος που τον παρακολουθούσε από τότε που ήταν μικρός!

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

fanpage.gr

Shares 69

Σχόλια


Read more:
Close