Μενού

Αίσχος: Βρέθηκαν παραμελημένα άλογα με οπλές 90 εκατοστών!

Shares 180

άλογα Σκελετωμένα ταλαιπωρημένα άλογα που πιστεύεται πως τα παραμελούσαν για τουλάχιστον 15 χρόνια βρέθηκαν σε βρώμικο στάβλο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ με οπλές που δεν τις είχε περιποιηθεί κανείς για τόσο καιρό και είχαν φτάσει να περιστρέφονται με μήκος που πλησίαζε το ένα μέτρο!

Οι διασώστες  περιέγραψαν αυτά που αντίκρισαν στο στάβλο ως τις χειρότερες εικόνες που είχαν δει εδώ και 25 χρόνια. Τρία άλογα απομακρύνθηκαν από τον στάβλο όπου ζούσαν σε καβαλίνες που ξεπερνούσαν το ένα μέτρο (!) και η μετακίνησή τους ήταν βασανιστήριο λόγω των τεράστιων οπλών τους.

Πρόκειται για δύο επιβήτορες κι ένα θηλυκό άλογο στο οποίο έγινε ευθανασία καθώς υπέφερε από εξάρθρωση που δεν μπορούσε πια να αντιμετωπιστεί ιατρικά.

Τα αρσενικά άλογα ναρκώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο καταφύγιο DEFHR (Days End Farm Horse Rescue) όπου παραμένουν σε κρίσιμη κατάσταση. Οι άνθρωποι που τα φροντίζουν λένε πως είναι η χειρότερη κακοποίηση- παραμέληση που έχουν δει ποτέ.

Τα άτυχα άλογα ανακαλύφθηκαν τυχαία όταν ένας πολίτης ειδοποίησε την οργάνωση Humane Society για την κατάσταση στην οποία ζούσαν τα περιστέρια στην εν λόγω φάρμα.

Ελέγχοντας την κατάσταση όλων των ζώων στη φάρμα οι επιθεωρητές ανακάλυψαν  τα άλογα.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη ενώ το DEFHR απευθύνει έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν με δωρεές καθώς η φροντίδα των αλόγων μπορεί να κοστίσει 2.400 ευρώ το μήνα.

άλογα άλογα   άλογα

Πηγή

Shares 180

Σχόλια


Read more:
Close