Μενού

Η συγκινητική ιστορία του σκύλου με τα 2 πόδια που… πέθανε δύο φορές! (video)

Shares 123
Σκύλος Είναι κάποιες φορές που η θέληση και η δίψα για ζωή υπερνικούν ακόμη και το θάνατο, ακόμη και τις αναπηρίες. Όπως η ιστορία του σκυλιού που έχει δυο πόδια και πέθανε 2 φορές…

Γεννήθηκε με ένα μεγάλο πρόβλημα στα πίσω του πόδια. Ήταν μπλεγμένα το ένα με το άλλο και οι ιδιοκτήτες του το πήγαν κουταβάκι, στον κτηνίατρο. Εκείνος τους είπε πως πρέπει να γίνει επέμβαση και να αφαιρεθούν τα δυο του άκρα.

Έδωσαν τη συγκατάθεση τους, εξάλλου η αγάπη που του είχαν από την πρώτη στιγμή ήταν αρκετά ισχυρή για να το βοηθήσουν στη μετέπειτα ζωή του. Στις εξετάσεις πριν την επέμβαση ο γιατρός διέγνωσε πως είχε και κάποιο πρόβλημα στην καρδιά του.

Στο χειρουργείο του ακρωτηρίασαν τα δυο πίσω ποδαράκια. Μια ώρα μετά έτρεχε και απολάμβανε τη νέα του ζωή. Κάποια στιγμή το πρόβλημα της καρδιά έκανε την εμφάνιση του. Δυο φορές το σκυλί «έφυγε» και δυο φορές η ιδιοκτήτρια του, του έκανε ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική ανάνηψη).

Ο σκύλος έζησε και πλέον όλα δείχνουν πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του. Για την ακρίβεια και τα δυο τα προβλήματα του. Τρέχει και παίζει σαν όλα τα άλλα σκυλιά και απολαμβάνει τη ζωή.

Shares 123

Σχόλια


Read more:
Close