Μενού

Πυροσβέστης βλέπει μετά από Καιρό το Κουτάβι που είχε σώσει από τη Φωτιά. Η Αντίδρασή του; Θα σας κάνει να Δακρύσετε!

Shares 2K

πυροσβέστης κουτάβι Το γλυκό κουταβάκι που θα δείτε παρακάτω είναι απίστευτα ενθουσιασμένο που βρέθηκε ξανά με τον άντρα που της έσωσε την ζωή.

Η Chunkie είναι τόσο ενθουσιασμένη που βρέθηκε ξανά με τον Mike Thawley, τον πυροσβέστη που την έσωσε. Ο Mike ανακάλυψε πρόσφατα αυτό το άρρωστο κουταβάκι δεμένο μέσα στην βροχή. Δεν ήταν κανείς εκεί να την προσέχει.

Ο Mike την καθάρισε και την πήγε στο καταφύγιο ζώων Front Street για να την δει κάποιος γιατρός. Το υπέροχο προσωπικό άρχισε να περιποιείται το τρίχωμα της και πλέον απολαμβάνει τα ζεστά ρούχα που της φόρεσαν για να προστατέψουν το δέρμα της.

Η Chunkie ήταν τόσο χαρούμενη που την έσωσαν, αλλά δέθηκε τόσο πολύ με τον Mike που της έλειπε ήδη από την στιγμή που την άφησε στο καταφύγιο και έφυγε.

Αλλά την επόμενη μέρα ο Mike επέστρεψε στο καταφύγιο για να την επισκεφτεί και η Chunkie ήταν ευγνώμων. Η συνάντηση τους είναι απίθανη. Ο Mike συζητάει με την οικογένεια του για να την υιοθετήσουν! Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει και σύντομα θα την πάρει σπίτι του.

Δείτε στο βίντεο πόσο χαρούμενη είναι η Chunkie!

fanpage.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close