Μενού

Άνοιξε το σπίτι και την καρδιά της στην 9χρονη σκυλίτσα που δεν ήθελε κανείς να υιοθετήσει

Shares 294
υιοθεσία αδέσποτων Η συνειδητή υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου είναι μια πράξη αγάπης. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα ηλικιωμένο, άρρωστο ή παράλυτο ζώο που δε μπορεί να βρει εύκολα σπίτι.
Όπως η σκυλίτσα Αυγούστα που παρέμεινε για 3,5 χρόνια στο καταφύγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας αφού η προχωρημένη ηλικία της, το μέγεθός της και το γεγονός ότι έπασχε από λεϊσμανίαση αποτελούσαν πάντα ανασταλτικό παράγοντα στην υιοθεσία της.
υιοθεσία αδέσποτων

Η Αυγούστα πριν και μετά τη διάσωσή της 
Οι εθελοντές του καταφυγίου που την φρόντιζαν από τον Αύγουστο του 2013 είχαν πάντα την αγωνία μήπως η γλυκιά και τρυφερή Αυγούστα περάσει όλη της τη ζωή περιμένοντας τον άνθρωπό της. Χρειάστηκε να περάσουν 3,5 χρόνια για να την ζητήσει ένας και μοναδικός άνθρωπος.
Και ήταν η Κυριακή, μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να την υιοθετήσει και ουσιαστικά να τη σώσει. Η Κυριακή για την Αυγούστα ήταν ίσως η τελευταία της ευκαιρία στη ζωή και πλέον η 9χρονη σκυλίτσα βρίσκεται στη ζεστή αγκαλιά της νέας της μαμάς που την περίμενε χρόνια.
υιοθεσία αδέσποτων

Μετά από 3,5 χρόνια στο καταφύγιο βρήκε τον δικό της άνθρωπο
Με ιδιαίτερη συγκίνηση αλλά και χαρά οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Νέας Φιλαδέλφειας αναφέρουν για την υιοθεσία της Αυγούστας: «Εκ μέρους όλων των εθελοντών που την αγάπησαν και την φρόντισαν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Άκη και την Κατερίνα που την στήριξαν επί 3 ολόκληρα χρόνια μέσω του προγράμματος εικονικής υιοθεσίας, τη νεραϊδούλα της Φρόσω που την γνώρισε στη νέα της μαμά και βέβαια ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας την Κυριακή, την νέα μαμά της Αυγούστας, που αποφάσισε να της χαρίσει την υπέροχη ζωή που αξίζει».
Shares 294

Σχόλια


Read more:
Close