Μενού

Φρίκη: Βίαζε το σκύλο του δημοσίως επί 8 χρόνια – Δείτε την αντίδρασή του όταν τον ελευθέρωσαν

Shares 418

κακοποίηση σκύλων Μια φρικιαστική ιστορία κακοποίησης σκύλου – και μάλιστα σεξουαλικής – είδε το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας σοκ και αποτροπιασμό.

Ένας Ρώσος βίαζε επί οκτώ ολόκληρα χρόνια το κατοικίδιό του, ράτσας πιτ μπουλ, το οποίο ζούσε μαρτυρικές στιγμές στα χέρια του, «φλερτάροντας» ακόμα και με το θάνατο λόγω των αρρωστημένων σeξουαλικών ορέξεών του.

Το σοκαριστικό περιστατικό βρήκε το δρόμο για τη δημοσιότητα, όταν ο άνδρας από την πόλη Σαλαβάτ της Δημοκρατίας του Μπασκορτοστάν (ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας) εθεάθη να βιάζει το σκύλο στη μέση ενός πάρκου!

Χρειάστηκαν μάλιστα τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να διασφαλιστεί η επιβίωση του άτυχου ζώου, έπειτα από παρέμβαση ομάδας ακτιβιστών, η οποία μάλιστα το «απήγαγε» από τον ιδιοκτήτη – βιαστή του μια μέρα που το έβγαλε βόλτα!

Και αυτό γιατί η αστυνομία αρνήθηκε να αναλάβει δράση μετά την καταγγελία των κατοίκων της περιοχής!

Οι ακτιβιστές μετέφεραν αμέσως το σκυλί σε κτηνίατρο, ο οποίος σοκαρίστηκε από την κακοποίησή του. Τα εσωτερικά του όργανα είχαν τραυματιστεί σε τέτοιο βαθμό από τη χρόνια σεξουαλική κακοποίηση που χρειάστηκαν τρεις χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να σώσει τη ζωή του…

Τη φροντίδα τελικά του πιτ –μπουλ ανέλαβε μία από τους σωτήρες του, σύμφωνα με την οποία, ο «Ραμσής» συνέρχεται αργά αλλά σταθερά από την κακοποίηση που υπέστη, ενώ έχει ήδη ανακτήσει την όρεξή του.

Μετά το σάλο πάντως που προκλήθηκε και τη δημοσιότητα που έλαβε η υπόθεση, η αστυνομία αναγκάστηκε τελικά να συλλάβει τον άρρωστο ιδιοκτήτη του σκυλιού.

Παρόλα αυτά, ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν έπρεπε να του ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά να του επιβάλει απλώς ένα πρόστιμο 30 ευρώ, πυροδοτώντας, ακόμα περισσότερο, την οργή της τοπικής (και όχι μόνο) κοινωνίας.

peiraxtiri.gr

Shares 418

Σχόλια


Read more:
Close