Μενού

Όταν έμαθαν ότι ο σκύλος τους θα πεθάνει ξεκίνησαν μαζί του μια υπέροχη περιπέτεια!

Shares 161

Σκύλος Όταν ήταν μόλις τριών μηνών, η Λίλι διαγνώστηκε με νεφρική δυσπλασία, μια σοβαρή διαταραχή των νεφρών. Ο κτηνίατρος είπε στους ιδιοκτήτες της, την Κορίν και τον Άλεξ Μάρτιν, ότι θα έπρεπε να σκεφτούν σοβαρά να της κάνουν ευθανασία. Εκείνοι όμως το αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Σκύλος

«Η ευθανασία δεν ήταν ποτέ επιλογή για εμάς. Είναι το μωρό μας. Για αυτό αρχίσαμε να καταστρώνουμε ένα σχέδιο», είπε η Κορίν.

Σκύλος

Το σχέδιο τους περιλάμβανε τα εξής: Την επίσκεψη σε πιο εξειδικευμένους κτηνιάτρους, την έρευνα της νόσου και τη δημιουργία μιας λίστας με πράγματα που θα βοηθούσαν τη Λίλι να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής της στο έπακρο. Πιο ευτυχισμένη!

Σκύλος

Και κάπως έτσι η μικρή Λίλι παρέα με τους ιδιοκτήτες της άρχισε να ταξιδεύει..

Σκύλος

Βρέθηκε στη Χαβάη όπου διασκέδασε στην παραλία..

Σκύλος

..κολύμπησε στον ωκεανό και..

Σκύλος

..χαλάρωσε κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Σκύλος

Πήγε ακόμη και βόλτα με σκάφος!

Σκύλος

Φυσικά ένα κορίτσι πάντα χρειάζεται ένα δροσιστικό αναψυκτικό!

Σκύλος

Οι ιδιοκτήτες της δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν τα ταξίδια..

Σκύλος

Θα συνεχίσουν και σε άλλα όμορφα μέρη του κόσμου μας, αφού όμως πρώτα εκπαιδεύσουν τη Λίλι να κάνει κάτι πολύ σημαντικό. Να προσφέρει χαρά σε παιδιά που υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες. Όσο τουλάχιστον η Λίλι ζήσει ακόμη.

Σκύλος

Και δεν θα ζήσει πολύ. Οι κτηνίατροι τους είπαν ότι έχει μπροστά της μερικούς μήνες μέχρι ένα χρόνο. Από τότε έχουν περάσει δυο μήνες αλλά η διάθεση της για ζωή δεν έχει μειωθεί καθόλου.

Σκύλος

Σύμφωνα με την Κορίν είναι ευδιάθετη, τρώει καλά και είναι πάντα πολύ χαρούμενη.

Σκύλος

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες παραμένει ένα ευτυχισμένο κορίτσι που λατρεύει τα κύματα και την αίσθηση του άνεμου στα μαλλιά της.

dinfo.gr

Shares 161

Σχόλια


Read more:
Close