Μενού

Μαμά ελεφαντίνα νομίζει ότι το μωρό της είναι νεκρό. Προσέξτε τώρα την αντίδρασή της όταν το ξυπνάει ένας άνθρωπος!

Shares 1K

Ελεφαντίνα To μητρικό ένστικτο των ελεφάντων δείχνουν πως τα ζώα και οι άνθρωποι μερικές φορές έχουν περισσότερα κοινά, από όσα φανταζόμαστε. Αν είστε γονιός ή αν έχετε κάνει babysitting σε κάποιο παιδί, ίσως έχετε βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση, όπως αυτή η μητέρα ελεφαντίνα.

Αφού έχετε βάλει για ύπνο το παιδί, αναρωτιέστε στη συνέχεια αν είναι όντως καλά ή αν έχει πάθει κάτι στον ύπνο του το παιδί. Τοποθετείτε απαλά το χέρι σας στην πλάτη ή την κοιλιά του παιδιού για να βεβαιωθείτε ότι ακόμα αναπνέει, όπως κάνει αυτή η ελεφαντίνα με την προβοσκίδα της με το μικρό της που κοιμάται στη λιακάδα.

Ελεφαντίνα Ενώ το μικρό ελεφαντάκι είναι μια χαρά, η μητέρα ελεφαντίνα φαίνεται ανήσυχη που δεν σηκώνεται μετά από την παρότρυνσή της. Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου της Πράγας πρόσεξε τα όσα συμβαίνουν και αναλαμβάνει δράση. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια, θα σας κάνει να συγκινηθείτε.

Ελεφαντίνα Δείτε την απίστευτη αντίδραση της μητέρας όταν τελικά ξυπνάει το μικρό της στο βίντεο που ακολουθεί. Είναι απλά αξιαγάπητα!

Πηγή: fanpage.gr

Shares 1K

Σχόλια


Read more:
Close