Μενού

Καλή Παναγιά Ημαθίας: Έπνιξαν και κρέμασαν σκύλο έξω από σχολείο

Shares 227

Σύλλογος Ζωόφιλων Ημαθίας Σκύλος αδέσποτο Το βίντεο που αποδεικνύει ότι κάποιος έπνιξε ένα σκυλί στην Καλή Παναγιά Ημαθίας έφτασε στα χέρια του Σύλλογο Ζωοφίλων Ημαθίας «ΖΩ.Η.» σήμερα. Το βίντεο τράβηξαν μαθητές του Γυμνασίου της περιοχής. Το ζώο όπως έγινε γνωστό ήταν στραγγαλισμένο και δεμένο με σύρμα λίγα μέτρα από τον Παιδικό Σταθμό έξω από το Γυμνάσιο του οικισμού στην οδό Αναξαγόρα.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο Ζωόφιλων Ημαθίας «ΖΩ.Η.» μια μέρα πριν το έγκλημα κάποιος είδε ένα παιδάκι από τον καταυλισμό τον Ρομά, που υπάρχει στην περιοχή, να σέρνει το συγκεκριμένο ζώο από το λαιμό με το σύρμα.

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου επισημαίνεται ότι «Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά που τράβηξαν το βίντεο φοβήθηκαν να καλέσουν την Αστυνομία ή να πάρουν πρωτοβουλία και να δώσουν έκταση στο θέμα εκείνη την στιγμή, καθώς ήταν μαζεμένα γύρω άτομα του καταυλισμού.

Δυστυχώς, αν και πήγαμε στο σημείο δεν βρήκαμε το σκυλάκι. Θα γίνει καταγγελία στην Αστυνομία, αν και δεν περιμένουμε να κάνουν και τίποτα. Τα προβλήματα στον καταυλισμό των Ρομά είναι πολλά και γνωστά».

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι είναι το δεύτερο απαγχονισμένο ζώο που θανατώνεται έτσι στον νομό Ημαθίας μέσα σε λίγες μέρες.

πηγή

Shares 227

Σχόλια


Read more:
Close