Μενού

Συγκινητικός αποχαιρετισμός εκατοντάδων ανθρώπων σε παραλία για σκύλο που θα πέθαινε σε 2 ώρες!

Shares 439
Σκύλος Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί για να κάνουν την τελευταία βόλτα ενός σκύλου στην παραλία 2 ώρες πριν πεθάνει, αξέχαστη. Άνθρωποι από μακρινές περιοχές οδήγησαν για ώρες για το τελευταίο αντίο.
Ο Mark Woods από την Κορνουάλη, συγκίνησε όλη την Αγγλία όταν πριν μερικές μέρες έκανε έκκληση σε όλον τον κόσμο να τον συνοδεύσει στην αποχαιρετιστήρια βόλτα του 18χρονου σκύλου του Walnut στην αγαπημένη του παραλία.
Σκύλος
Ο Walnut, ένα από τα τρία whippet που έχει από τότε που ήταν κουτάβι, κατέρρεε το τελευταίο διάστημα από τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε, όλο και πιο συχνά. Η ποιότητά ζωής του ήταν κακή και ο ο Mark δεν άντεχε να τον βλέπει να υποφέρει σε αυτή την κατάσταση.
Σκύλος
Κανόνισε με τον κτηνίατρο να κοιμίσει για πάντα τον Walnut στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου, αλλά ήθελε να κάνει την τελευταία μέρα της ζωής του πραγματικά μοναδική. Αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος είναι να χαρίσει στον Walnut μία τελευταία βόλτα στην αγαπημένη του παραλία και όλα τα αγαπημένα του φαγητά.
Σκύλος
Έκανε έκκληση στον λογαριασμό του στο facebook, σε όποιον ενδιαφέρεται να τους συνοδεύσει μαζί με τον σκύλο του, στην τελευταία αυτή βόλτα στην παραλία του Porth στο Newquay της Κορνουάλης, σήμερα το πρωί στις 9.30, δύο ώρες πριν την τελευταία του επίσκεψη στον κτηνίατρο.
Σκύλος
Η ανταπόκριση ήταν συγκινητική. Το hashtag #walkwithwalnut γέμισε με μηνύματα συμπαράστασης απ’ όλο τον κόσμο που του έστελναν τις ευχές τους και χιλιάδες μηνύματα πλημμύρισαν τον λογαριασμό. Η ιστορία έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες σχεδόν τις αγγλικές εφημερίδες και έκανε ακόμα και παρουσιαστή εκπομπής να δακρύσει ζωντανά στον αέρα καλύπτοντας την είδηση.
Σκύλος
Σήμερα το πρωί στις 9.30, πάνω από 200 άνθρωποι, αψηφώντας το κρύο και τους δυνατούς ανέμους, εμφανίστηκαν από κάθε μεριά της χώρας απαντώντας στην έκκληση, μαζί με τους σκύλους τους που συντρόφευσαν τον Walnut, στις τελευταίες του στιγμές. Ο Mark κατέφθασε με τον Walnut, τυλιγμένο σε μία καρό κουβέρτα και όλοι είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν.
Σκύλος
Ο Walnut που ήταν η καλύτερη συντροφιά για τον Mark Woods, επί 18 χρόνια, είχε ζήσει μαζί του τις δύσκολες στιγμές δύο διαζυγίων, μίας μετακόμισης από το Λονδίνο στην Κορνουάλη και πολλών ανατροπών στην προσωπική του ζωή.
Σκύλος
Σήμερα το πρωί, πριν κλείσει τα μάτια του για πάντα ένιωσε την αγάπη δεκάδων αγνώστων ανθρώπων που τον συνόδευαν στον αποχαιρετισμό και απόλαυσε ένα γευμα με burger και custard cream, που δεν θα μπορούσε πλέον να τον βλάψει. Η συγκινησιακή φόρτιση όλων ήταν μεγάλη και κανένας δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.
Σκύλος
Την ίδια ώρα εκατοντάδες άνθρωποι που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν στην κρύα παραλία του Newquay, περπατούσαν με τους σκύλους τους σε κάθε μεριά του κόσμου σε ένδειξη απομακρυσμένης συμπαράστασης στέλνοντας τον χαιρετισμό τους στη σελίδα του Mark.
«Συνήθως περπατάμε μόνοι μας τα πρωινά στην παραλία. Έμοιαζε σωστό να μοιραστούμε αυτήν τη βόλτα για μία φορά, είναι μία υπέροχη κοινότητα εδώ και πολλοί άνθρωποι έχουν σκύλους», εξήγησε ο Woods για την απόφαση του να μοιραστεί αυτή την προσωπική στιγμή μαζί με τους συνανθρώπους του και τους δικούς τους φίλους, λίγο πριν συνοδέψει μόνος του τον Walnut στο τελευταίο του ταξίδι.
Σκύλος
Η τελευταία μέρα του Walnut ήταν ένας συγκινητικός αποχαιρετισμός στον υπέροχο φίλο που στάθηκε ακούραστα στο πλευρό του για 18 χρόνια. «Δεν έχω άλλα λόγια, θέλω απλά να γυρίσω σπίτι με τον σκύλο μου», είπε ο Mark Woods, λίγο πριν φύγει για την πιο δύσκολη στιγμή δίπλα στον φίλο του Walnut. Ο Walnut έκλεισε τα μάτια του για τελευταία φορά στις 11.56 σήμερα το πρωί στην αγκαλιά του Mark. Καλό σου ταξίδι Walnut…
Σκύλος
Σκύλος
Σκύλος
Σκύλος

Δείτε το video:

mediafree.gr

 

loading...
Shares 439

Σχόλια


Read more:
Close