Μενού

Ηρωικός σκύλος δέχεται «32 μαχαιριές» στην προσπάθεια του να σώσει την οικογένεια του από έναν βίαιο άντρα και σώζεται από θαύμα!

Shares 2K

Σκύλος Οι σκύλοι είναι γνωστό ότι υπερβαίνουν τον εαυτό τους για να προστατέψουν τους αγαπημένους τους, αλλά μια γυναίκα στην Φλόριντα ξέσπασε σε κλάματα όταν συνειδητοποίησε τι επρόκειτο να κάνει για την οικογένεια της το αγαπημένο της σκυλί, όταν ένας παρανοϊκός εισβολέας όρμησε μέσα στο σπίτι τους.

Το πρωί της περασμένης Δευτέρα, ένα βίαιος εισβολέας όρμησε στο σπίτι της Terry Greene στην Φλόριντα κρατώντας ένα γρύλο στο ένα χέρι και στο άλλο ένα μαχαίρι. «Ήρθε μέσα κρατώντας τον γρύλο και το μαχαίρι. Χτυπούσε τους τοίχους και τα πάντα στο πέρασμα του,» είπε η εγγονή της οικογένεια, Lexie Enoch, που βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης.

Σκύλος

Photo by FOX13

Ο 6 ετών σκύλος της Green, ο Levi διαισθάνθηκε αμέσως τον κίνδυνο και έπεσε πάνω στον άντρα. Η ηρωική του πράξη έσωσε την γιαγιά Greene και την μικρή Lexi αλλά μαχαιρώθηκε βάναυσα 32 φορές στον λαιμό και στο κεφάλι. “Είμαι τόσο θυμωμένη γι’αυτό που συνέβη στον σκύλο μας,” είπε η Greene. “Δεν μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου. Οδηγώ όλη μέρα στο Brooksville επειδή βλέπω συνεχώς μπροστά μου την εικόνα του να μπαίνει από την πόρτα κρατώντας το μαχαίρι.

Σκύλος

Photo by FOX13

Η αστυνομία έσπευσε στη σκηνή του δράματος λίγο μετά το τηλεφώνημα της Greene, και αναγκάστηκαν να τον πυροβολήσουν αφού το taser που χρησιμοποίησαν αρχικώς δεν έφτασε για να υποτάξει τον 26-xρovo που αναγνωρίστηκε ως ο Taylor Kendall Hodge. Ο Levi μεταφέρθηκε επειγόντως στον κτηνίατρο, που έμεινε έκπληκτος όταν είδε ότι ο σκύλος επέζησε της επίθεσης.

“Νομίζω ότι όσον αφορά την σοβαρότητα της επίθεσης, είναι πιθανόν ό,τι χειρότερο έχω δει μέχρι στιγμής στη ζωή μου,” είπε ο γιατρός Ned Szempruch. “’Ήταν τόσες πολλές οι μαχαιριές, είχαν σκιστεί πολλά αιμοφόρα αγγεία και μυς.”

Σκύλος

Ο Levi αναγκάστηκε να χάσει περισσότερο από το ένα τρίτο του αυτιού του, αλλά η Greene είναι τόσο ανακουφισμένη που το ηρωικό σκυλάκι της είναι σε σταθερή κατάσταση και αναρρώνει. Αν και θα πάρει αρκετό διάστημα μέχρι να συνέλθουν από την επίθεση, η Greene έμεινε άναυδη όταν είδε πόσοι άνθρωποι θέλησαν να βοηθήσουν με τους λογαριασμούς του κτηνιατρείου για τον Levi. Μέσα σε 8 μόλις ημέρες, άγνωστοι βοήθησαν να συγκεντρωθούν περισσότερα από $8,500. “Όταν μπήκα στην σελίδα του GoFundMe και είδα όλους τους υποστηριχτές μας καθώς και αυτά που είχαν να πουν, ένιωσαν απίστευτη ευγνωμοσύνη, δεν είχα λόγια να το περιγράψω. Τους ευχαριστώ όλους τόσο πολύ,” είπε η Green.
Μπορείτε να πιστέψετε ότι αυτός ο σκύλος ήταν διατεθειμένος να υποφέρει από μια τέτοια βίαιη επίθεση για να κρατήσει την οικογένεια του ασφαλή? Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω και κάντε ένα SHARE αυτήν την απίστευτα ηρωική πράξη του Levi για να την δουν και οι φίλοι σας στο Facebook. Του αξίζει…τι λέτε?

taz.gr

Shares 2K

Σχόλια


Read more:
Close