Μενού

Ποδηλάτης έσωσε ελάφι που πνιγόταν μέσα σε κανάλι

Shares 0

Ελάφι διάσωση ζώων Μάχη για τη ζωή του έδινε μέσα σε κανάλι ένα μικρό ελάφι στη Σκωτία. Για καλή του τύχη πέρασε από το σημείο ο 39χρονος Lindsay Wannan, ο οποίος το βοήθησε να βγει σε στέρεο έδαφος, σώζοντάς το.

Ελάφι διάσωση ζώων Ο άνδρας είδε το ελάφι να αγωνίζεται να κρατήσει το κεφάλι του πάνω από την επιφάνεια του νερού και του έριξε ένα φουσκωτό σωσίβιο. Προς μεγάλη έκπληξή του, το ελάφι ακούμπησε το κεφάλι του στο σωσίβιο, για να σωθεί.

Ο 39χρονος επέστρεφε από τη δουλειά του, με το ποδήλατό του, όταν παρατήρησε το ελάφι να κολυμπά σε κύκλους στο κανάλι Forth and Clyde.

Ελάφι διάσωση ζώων

«Τηλεφώνησα στις αρχές και μου είπαν πως κάποιος θα έρθει. Αλλά δεν μπορούσα να περιμένω κι έτσι βρήκα ένα σωσίβιο και το έριξα στο νερό. Το ελάφι κολύμπησε προς το μέρος μου και έβαλε το κεφάλι του στο σωσίβιο. Τότε μας είδαν άλλοι δύο, ένας καθαριστής κι ένας άνδρας της ασφάλειας, που ήρθαν και με βοήθησαν να το τραβήξω έξω» αφηγείται στην εφημερίδα Sun.

Ακόμα ένα ελάφι εντοπίστηκε μέσα στο νερό στο Helix Park.

«Κολύμπησε μόνο του και κάποιος κατάφερε να το βγάλει» εξήγησε ο Wannan.

«Τα τυλίξαμε σε κουβέρτες και ένα μπουφάν, ήταν και τα δύο πολύ στρεσαρισμένα. Η υπηρεσία προστασίας ζώων μας είπε πως είναι άγρια ζώα και το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να τα κρατήσουμε όσο γινόταν ζεστά. Ποιος ξέρει πόσο είχαν μείνει στο νερό;»

Όπως γράφει η εφημερίδα Sun, η περιπέτεια των δύο ελαφιών είχε αίσιο τέλος καθώς εν τέλει έφυγαν σώα.

newsbeast.gr

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close