Μενού

Εδώ είναι μια νέα εφαρμογή μόνο για γατόφιλους

Shares 0

Είναι παγκόσμια μέρα της γάτας και τι καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε την αγάπη σας για τις γάτες μοιράζοντάς τη με αυτούς που αγαπάτε.

Για όσους αγαπούν τις γάτες και ψάχνουν αυτό τον κατάλληλο ένα, μια καινούρια εφαρμογή, Tabby – The Cat Person’s Dating App, ελπίζει να κάνει πιο εύκολη τη διασύνδεση με άλλους που μοιράζονται την ίδια αγάπη με τις γάτες.

“Ελπίζω ότι αυτή η εφαρμογή διαλύει τα στερεότυπα για το αν υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω που αγαπούν τις γάτες διότι πράγματι υπάρχουν” λέει ο Sterling “TrapKing” Davis, ο διευθυντής της εφαρμογής και ο υπεύθυνος του Rescue and Nonprofit Integration. “Μεγάλωσα με το να μου λένε ότι τα κορίτσια πρέπει να έχουν γάτες και τα αγόρια σκύλους. Ελπίζω αυτή η εφαρμογή να σπάσει αυτά τα στερεότυπα γιατί η αλήθεια είναι ότι όλοι χρειαζόμαστε αγάπη.”

Η εφαρμογή λειτουργεί όπως και άλλες εφαρμογές, εκτός από το ότι τα προφίλ δείχνουν μαζί του ανθρώπους και τους γατίσιους συντρόφους τους. Ακόμη κι αν κάποιοι δεν έχουν ή δεν ενδιαφέρονται για γάτες μπορούν να συμμετέχουν σε περίπτωση που είναι περίεργοι για τις γάτες. Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν πιθανά ταιριάσματα με αυτούς που έχουν ήδη μία γάτα/ες ή κάποιον που θέλει να αγοράσει μία ή παραπάνω τελικά. Μαζί με αυτή την πιθανότητα, οι χρήστες εξασφαλίζουν αποκλειστική πρόσβαση σε συμφωνίες εταιρειών κατοικίδιων και περαιτέρω σε ομάδες και εκδηλώσεις που είναι cat friendly.

Αυτή η εφαρμογή είναι ελεύθερο για κάποιον να συμμετάσχει και υπάρχει η επιλογή για μόνιμο μέλος. Το Tabby ακόμα συνεργάζεται με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να βοηθήσει αξιολάτρευτες γάτες να βρουν το μόνιμο σπίτι τους.

“Φιλόζωοι κάθε είδους συνειδητοποιούν τη σημασία του να βρουν κάποιον που θα αγαπάει τη γάτα τους ή το σκύλο τους όσο αυτοί. Το φέρνουμε αυτό στον κόσμο του dating,” λέει ο D’ Angelo.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close