Μενού

Αυτός ο Κούκλος Κτηνίατρος θα σας Κάνει να πάτε τα Ζωάκια σας Κατευθείαν για Εξέταση. (Φωτογραφίες)

Shares 839

ζωάκια Ο δεσμός ανάμεσα στα ζώα και τον άνθρωπο είναι μοναδικός, από τους πιο πολύτιμους που υπάρχουν. Και ενώ οι περισσότεροι που έχουν κατοικίδια το καταλαβαίνουν, υπάρχουν και αυτοί που πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα και το κάνουν πάθος και αποστολή τους να βοηθούν όσο πιο πολλά ζώα μπορούν.

Και υπάρχουν κτηνίατροι όπως ο Dr. Evan Antin, που αφιερώνουν τη ζωή τους στην κατανόηση των πιο σπάνιων και σε κίνδυνο με εξαφάνιση εξωτικών ειδών.ζωάκια

Γνωρίστε τον Evan Antin: ένας κτηνίατρος με βάση την Καλιφόρνια, ειδικός σε εξωτικά ζώα.

Τελευταία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, αφού τον ονόμασαν τον πιο «Ελκυστικό Γόη των Θηρίων» πέρυσι.ζωάκια

Εκτός από όμορφος, ο 31 χρονών κτηνίατρος έχει πολύ δυνατό βιογραφικό.

Έχει περάσει αρκετά χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο για να βοηθήσει ζώα και έχει πάρει διδακτορικό από το Colorado State University στην κτηνιατρική, πριν δουλέψει στο Conejo Valley Veterinary Hospital στο Thousand Oaks, CA, για να εξασκήσει την επιστήμη του.ζωάκια

Του αρέσει ο τίτλος που του δόθηκε λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι αρκετά αστείος τίτλος. Πάντα κατάφερνα να είμαι ο πιο ελκυστικός σε κάτι και χαίρομαι που είμαι ο πιο ελκυστικός κτηνίατρος.»ζωάκια “Με πειράζουν λίγο οι συνάδελφοί μου και μερικοί ασθενείς από τότε.»ζωάκια Το να βοηθάει να σώζονται ζώα είναι το παν για εκείνον.

Λατρεύει τα φίδια ακόμα και παρόλο που τα φοβόταν μικρός.

“Πάντα με εντυπωσίαζαν και κατά ένα μεγάλο κομμάτι γιατί είναι στην ουσία οι απόγονοι των δεινοσαύρων.»ζωάκια Για εκείνον, ο δεσμός ανάμεσα στα ζώα και στους ανθρώπους είναι πραγματικά ιερός και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στον πλανήτη.ζωάκια Από μικρός έψαχνε για νέα και εξωτικά είδη ζώων.

Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας, ψάχνοντας για φίδια, χελώνες και έντομα.ζωάκια Πλέον Dr. Evan ζει με το σκύλο του, Henry, τη γάτα του, Willy, τη σαύρα του, Matilda, αρκετά τροπικά ψάρια και την αρραβωνιαστικιά του.

ζωάκια Στον ελεύθερό του χρόνο, του αρέσει να γυμνάζεται και ασχολείται με το snowboard. Επίσης ασχολείται και λίγο με το modeling. Καθόλου παράξενο!

ζωάκια Οι γνώσεις τους πάνω σε ποικίλα οικοσυστήματα είναι αυτό που τον κάνει ειδικό στον τομέα του.ζωάκια Χαιρόμαστε που ο Dr. Evan είναι χαρούμενος και κάνει αυτό που αγαπάει πιο πολύ στη ζωή!

fanpage.gr

 

Shares 839

Σχόλια


Read more:
Close