Μενού

Βρήκε έναν κακοποιημένο σκύλο δεμένο έξω στην παγωνιά. Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωσή του όταν τον υιοθέτησε!

Shares 3K

Σκύλος κακοποίηση σκύλων Η κακοποίηση ζώων παίρνει μορφή επιδημίας σε όλο τον κόσμο. Μόνο στις ΗΠΑ κάθε χρόνο κακοποιούνται ή σκοτώνονται 1 εκατομμύριο ζώα. Φιλοζωικές οργανώσεις, όπως η Animal Advocates, συνεχώς προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη κακοποίηση ζώων και να σώσουν αδέσποτα ή δεσποζόμενα ζώα.

Αυτή είναι η ιστορία του Diesel.

Σκύλος κακοποίηση σκύλων

Ο Diesel, ένας μεγαλόσωμος σκύλος από το Γιούκον των ΗΠΑ, πέρασε τέσσερα χρόνια της ζωής του αλυσοδεμένος, ακόμα και κατά τη διάρκεια βαρύτατων χειμώνων που η θερμοκρασία είναι υπό του μηδενός. Η οργάνωση Animal Advocates βρήκε τον Diesel σε απελπιστική κατάσταση: τον είχε κλωτσήσει στο κεφάλι ένα άλογο, έσπασε τα δόντια του και τραυμάτισε τη γλώσσα του, και είχε ένα βαθύ τραύμα στη ράχη που προκλήθηκε από επίθεση άλλου σκύλου.

Ο Diesel καθόταν αλυσοδεμένος, και άλλαζε τις πατούσες του για να τις κρατήσει ζεστές. Σύμφωνα με την οργάνωση, ο ιδιοκτήτης του Diesel ήθελε να τον πυροβολήσει, καθώς είχαν κουραστεί να «φροντίζουν» το σκύλο.

Ευτυχώς, ο Diesel παραδόθηκε στην οργάνωση, αντί να τον σκοτώσουν.

 Σκύλος κακοποίηση σκύλων

Μερικές μέρες αργότερα, ο Diesel μεταφέρθηκε αεροπορικώς και στάλθηκε σε κτηνίατρο όπου και δέχτηκε την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Ο Diesel στειρώθηκε και του αφαιρέθηκε ακόμα και ένας όγκος.

Όσο ανάρρωνε, φιλοξενήθηκε σε εθελοντικό σπίτι και με έκπληξη ανακάλυψαν ότι ο Diesel ήταν ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώο και τον αποκαλούσαν αρκούδο! Αρχικά ήταν διστακτικός με άλλους ανθρώπους και σκυλιά, αλλά τελικά έδειξε τον υπέροχο χαρακτήρα του.

Σκύλος κακοποίηση σκύλων

Η φιλοζωική οργάνωση Animal Advocates σώζει κάθε χρόνο σκυλιά σαν τον Diesel, που προέρχονται από ιδιοκτήτες που τα κακομεταχειρίζονται και τα κακοποιούν. Χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους, ο Diesel  έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

Δείτε την ιστορία του Diesel στο βίντεο που ακολουθεί:

fanpage.gr

Shares 3K

Σχόλια


Read more:
Close