Μενού

Από τότε που πέθανε η ιδιοκτήτριά της, αυτή η γατούλα αρνείται να φύγει από τον τάφο της.

Shares 207
Γάτα Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η ιδιοκτήτρια αυτής της γάτας απεβίωσε, αλλά η γατούλα δεν έχει εγκαταλείψει τον τάφο της ηλικιωμένη κυρία της από τότε. Ένας περαστικός ήταν ο πρώτος που άκουσε τις κραυγές της και ήθελε να την υιοθετήσει. Αλλά αυτό δεν έγινε – την επόμενη μέρα η γάτα ήταν στον τάφο της ιδιοκτήτριας της, ως συνήθως.Οι μόνες φορές που αφήνει το σημείο είναι όταν πηγαίνει στο σπίτι των παιδιών της ιδιοκτήτριάς της, για να την ταΐσουν. Βέβαια, οι περαστικοί που την βλέπουν της δίνουν επίσης τροφή και νερό, αλλά η γάτα δεν θέλει τίποτα άλλο από το να κοιμάται στον τάφο κάθε βράδυ.

«Είναι πολύ λυπηρό να την βλέπουμε έτσι. Αυτό δείχνει πόσο κοντά είναι τα ζώα στους ιδιοκτήτες τους», αναφέρουν οι περαστικοί.
Ειδικοί στις συμπεριφορές των ζώων λένε ότι αν και οι γάτες φαίνονται υπεροπτικές, θρηνούν πραγματικά μετά το θάνατο του ιδιοκτήτη τους. Γίνονται ανήσυχες, χάνουν το ενδιαφέρον τους στον εξωτερικό κόσμο, και γενικότερα χάνουν τον εαυτό τους.

Σε ορισμένες σοβαρές περιπτώσεις, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με έναν κτηνίατρο και να συζητήσετε την πιθανότητα χορηγίας αντικαταθλιπτικών φαρμάκων στη γάτα σας.

Γάτα Γάτα Γάτα Γάτα

fanpage.gr

Shares 207

Σχόλια


Read more:
Close