Μενού

Πάτρα: Κατάφεραν Και Έσωσαν Τη Σκυλίτσα Και Τα Μωρά Της Που Βρέθηκαν Μέσα Σε Βαθύ Φρεάτιο

Shares 0

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας σκυλίτσας, η οποία βρέθηκε σε ένα βαθύ φρεάτιο στην Πάτρα να έχει γεννήσει τα μικρά της. Πρόκειται, σύμφωνα με τους εθελοντές που τη γνώριζαν, για την αδέσποτη σκυλίτσα που ζούσε στο Πανεπιστήμιο.

Ο Nikos Kyriazis έψαξε και βρήκε τη σκυλίτσα. Της έβαλε κοτόπουλο, μαγειρεμένο, ψαχνό. Και αυτή και τα μωράκια της έτρεμαν από το κρύο.Τότε έκανε έκκληση βοήθειας στον κόσμο για να βοηθήσουν ώστε να τη βγάλουν από εκεί μαζί με τα νεογέννητα κουταβάκια. Σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος, η σκυλίτσα ήταν φοβική και με στρες, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να την πλησιάσει κάποιος μόνος του. Θα έπρεπε να τη δελεάσουν με φαγητό και να την απομακρύνουν αρχικά από τα μωρά της.

Επειδή όμως δεν πήγε άμεσα κάποιος να βοηθήσει, ο κ. Kyriazis κατέβηκε, της έβαλε κουβέρτες ώστε να κάθονται στα ζεστά, κυρίως τα μωράκια, αλλά και φαγητό. Ο ίδιος αναφέρει:” Εγώ με τη Nansy Sampanioti πήγαμε στο σημείο. Εγώ με κούτα, χοντρό προστατευτικό υλικό/αερόσακο για εύθραυστα, η Νάνσυ με αρκετό φαγητό και 2 κουβέρτες. Δελεάσαμε τη σκυλίτσα, κατέβηκα στο φρεάτιο και τακτοποίησα τα μικρά. Αν βρέξει πολύ, θα χρειαστεί να μεταφερθούν, όποιος/α μπορεί ας βοηθήσει.”

Παράλληλα ενημερώθηκε και ο Δήμος, όπου πήγε στο σημείο αλλά δεν κατάφερε να τη βγάλει γιατί ήταν πολύ φοβισμένη και δύσκολα πλησιαζόταν. Προστάτευε άλλωστε και τα μωρά της. Πήγαν και την επόμενη μέρα. Και τελικά τα κατάφεραν. Σκυλίτσα και μικρά βγήκαν από εκεί. Και όχι μόνο βγήκαν αλλά βρέθηκε και φιλοξενία για αυτά. Είναι ασφαλή και δεν κινδυνεύουν πλέον. Η περιπέτειά τους έλαβε τέλος. Τα μωράκια μόλις απογαλακτιστούν, θα πάνε για υιοθεσία. Μπράβο σε όλους, εθελοντές και δήμο, που έσωσαν αυτή την όμορφη σκυλο-οικογένεια!

 
Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close