Μενού

Θα παραμείνει κλεισμένος σε κλουβί μέχρι να υιοθετηθούν 300 σκύλοι

Shares 160

Rémi Gaillard Ο γνωστός Γάλλος φαρσέρ και ακτιβιστής Rémi Gaillard ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ότι στις 11 Νοεμβρίου 2016 θα κλειδωθεί σ’ ένα κλουβί του καταφυγίου αδέσποτων ζώων «SPA Montpellier Dog Shelter» και θα παραμείνει σ’ αυτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Όπως ο ίδιος αναφέρει από το κλουβί θα βγει μόνο όταν υιοθετηθούν 300 ζώα από το καταφύγιο ή αν συγκεντρώσει το λιγότερο 50.000 ευρώ που θα δοθούν για την κάλυψη των αναγκών των σκύλων που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του Μονπελιέ, της πόλης όπου γεννήθηκε.  «Οι δωρεές είναι ευπρόσδεκτες, αλλά βρήκα μια ιδέα που δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Χρησιμοποιήστε έναν χορηγό που θα δωρίσει μέρος των κερδών του σε αυτή την ξεχωριστή προσπάθεια» επισημαίνει ο Rémi Gaillard.

Η παραμονή του μέσα στο κλουβί θα καταγράφεται σε κάμερα και θα μεταδίδεται live στη σελίδα του στο Facebook. Με αυτόν τον τρόπο ο Rémi Gaillard επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες του στο θέμα των αδέσποτων ζώων που περιμένουν να υιοθετηθούν ώστε να εγκαταλείψουν μια για πάντα τα κλουβιά των καταφυγίων.

Πηγή istoriesadespoton.gr

Shares 160

Σχόλια


Read more:
Close