Μενού

Ουρακοτάγκος φοράει μια σακούλα στο κεφάλι και πλησιάζει έναν φίλο του. Η συνέχεια; Θα σας κάνει να λιώσετε!

Shares 65

ουρακοτάγκος Ένας έξυπνος ουρακοτάγκος προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή του φίλου του βάζοντας ένα πανί πάνω από το κεφάλι του! Οι δύο ουρακοτάγκοι περνάνε τις μέρες τους στο κέντρο Save the Orangutan και έχουν αφήσει τον εαυτό τους ελεύθερο στο ασφαλές αυτό περιβάλλον.

Λέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€

Ο ένας είναι δουλευταράς, αφοσιωμένος και δεν παρατηρεί τον φίλο του που προσπαθεί να περάσει καλά. Ο άλλος ουρακοτάγκος, από την άλλη, κάνει τα πάντα για να τον προσέξουν. Μάλιστα γι’αυτό τον λόγο μεταμφιέστηκε με ένα πανί.

ουρακοτάγκος

Κάνει αρκετές προσπάθειες για να φτιάξει την διάθεση του δουλευταρά ουρακοτάγκου, αλλά εκείνος δεν τον παρατηρεί. Όσο πιο πολύ τον αγνοεί, τόσο πιο αστείες κινήσεις κάνει. Αποφασισμένος να του τραβήξει την προσοχή, όχι μόνο μεταμφιέζεται, αλλά συνδυάζει την μεταμφίεση του με ανάλογες κινήσεις. Τότε το πάνε πραγματικά σε άλλο επίπεδο.

Είναι ξεκάθαρα εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες και είναι απίστευτο να βλέπεις τον τρόπο με τον οποίο συναναστρέφονται ο ένας τον άλλο σε ένα κέντρο με 500 ακόμη ουρακοτάγκους. Οι δυο τους θα μπορούσαν να διασκεδάσουν ολόκληρο κοινό για μέρα!

ουρακοτάγκος

Ο ξεκαρδιστικός ουρακοτάγκος μπορεί να προσπάθησε πολύ για να τραβήξει την προσοχή του φίλου του, αλλά έφτιαξε τη μέρα όλων. Δείτε στο βίντεο την αστεία σκηνή!

Credit: sharetap.it

Πηγή: fanpage.gr

Shares 65

Σχόλια


Read more:
Close