Μενού

Κανείς δεν ήθελε αυτό το τυφλό και άρρωστο κουτάβι. Ένας άνδρας όμως έκανε κάτι ξεχωριστό…

Shares 5K

Τυφλό Σκύλος κουτάβι Ο Πήγασος είναι ένα γλυκύτατο κουτάβι, που δε στάθηκε, όμως, ιδιαίτερα τυχερό. Γεννήθηκε μαζί με τα αδέρφια του, στην πίσω αυλή ενός κτηνοτρόφου. Δυστυχώς κάποια από αυτά πέθαναν αμέσως ή βγήκαν άσχημα παραμορφωμένα.

Ο Dave Meinart κατάφερε να σώσει τον Πήγασο, αλλά ενημερώθηκε πως θα έχανε την όραση και την ακοή του. Τα άσχημα νέα, όμως, δεν επηρέασαν τοφιλόζωο άνδρα. Φρόντισε να εκμεταλλευτεί κάθε στιγμή που είχε με το σκύλοτου!

Τυφλό Σκύλος κουτάβι

«Για μένα το σημαντικό είναι πως η ζωή του σκυλιού σώθηκε. Ευτυχώς του δόθηκε η ιατρική φροντίδα που απαιτούνταν. Κι αν πρόκειται να χάσει την όραση και την ακοή του, εγώ θα είμαι εδώ να τον στηρίξω. Δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψω!«, δήλωσε σε συνέντευξη του ο Meinart.

Τυφλό Σκύλος κουτάβι

Τυφλό Σκύλος κουτάβι

Ο στοργικός ιδιοκτήτης, λοιπόν, αποφάσισε να βιντεοσκοπεί κάθε μέρα του Πήγασου. Δεν άφησε καμία στιγμή που είχαν μαζί να φύγει ανεκμετάλλευτη. Δείτε το βίντεο και δε θα πιστεύετε το καταπληκτικό που συνέβη!

Σήμερα ο Πήγασος είναι ακόμη ζωντανός και χαίρει άκρας υγείας! Χάρη στη φροντίδα και την αγάπη του φιλόζωου ιδιοκτήτη του, ο σκύλος κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να έχει μια όμορφη ζωή.

Τυφλό Σκύλος κουτάβι Τυφλό Σκύλος κουτάβι

sugklonistiko.gr

Shares 5K

Σχόλια


men taking turn fucking young girl naked big butts ladies getting fuck with big dicks
Read more:
Close