Μενού

Νεογέννητο Γατάκι Σώζεται Απο Ακτιβιστές Και Δείχνει Την Ευγνωμοσύνη Του Με Τον Πιο Γλυκό Τρόπο

Shares 0

Γάτα: Η σημερινή μας συγκλονιστική ιστορία μας έρχεται από το εξωτερικό. Η ιστορία διάσωσης μιας νεογέννητης γάτας που έχει συγκινήσει όλο το διαδίκτυο. Μια ιστορία που ξεκίνησε αρκετά άσχημα αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά. Γιατί η αγάπη και το καλό πάντα νικάει.

Πρωταγωνιστές στην ιστορία μας είναι ένα ζευγάρι ακτιβιστών. Η Νίκι Μαρτίνεθ βρήκε στην αυλή της νεογέννητα γατάκια. Η μητέρα τους έλειπε και δυστυχώς μόνο ένα από τα γατάκια βρισκόταν εν ζωή. Μια ζωή που βρισκόταν σε τεράστιο κίνδυνο.

Οι πρώτες ενέργειες του ζευγαριού

Αν και ο άνδρας της (και συνεργός της στο έργο της), Πάπι, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας (ένας επίμονος καρκίνος) η Νίκι με τη σύμφωνη γνώμη του δεν δίστασε ούτε στιγμή να βοηθήσει το μικροσκοπικό, υποσιτισμένο πλάσμα! “Ήταν μικροσκοπική, εύθραυστη και δεν ξέραμε τι της προμηνύει το μέλλον αλλά ήμαστε αποφασισμένοι να της δώσουμε μια ευκαιρία”, δήλωσε η Νίκι!

Ρόκι – Το όνομα που έδωσαν στο γατάκι

Το όνομα που έδωσαν στο γατάκι (Ρόκι) ταίριαζε με την περίπτωσή του διότι αποδείχθηκε πολύ μαχητικό πνεύμα! Αμέσως μεταφέρθηκε σε έναν αναπαυτικό επωαστή και ταϊστηκε και έτσι αυτό για πρώτη φορά ένιωθε πως ήταν σε ένα ζεστό μέρος με την κοιλίτσα του γεμάτη. Την πρώτη εβδομάδα η Νίκι επισκεπτόταν τη Ρόκι κάθε 2 ώρες και με χαρά διαπίστωσε ότι η όρεξή της άνοιξε! Κάπως έτσι η Ρόκι ανέκαμψε, το βάρος της έγινε φυσιολογικό για την ηλικία της!

Ο Πάπι, ο άνδρας της Νίκι επίσης τάιζε τη Ρόκι όποτε μπορούσε και κάθε φορά που συνέβαινε αυτό ένα χαμόγελο χαραζόταν στο στόμα του! Την 24η ημέρα ηταν η ώρα για να μετακομίσει από το επωαστήρα σε ένα περιβάλλον πιο ιντριγκαριστικό, ένα πάρκο όπου μπορούσε να παίξει και να δυναμώσει σιγά σιγά το μυικό του σύστημα! Το τρεμόμενο γατάκι ενθουσιάστηκε με όλα τα παιχνίδια που βρήκε στο χώρο του και άρχισε να παίζει με ενθουσιασμό μαζί τους!

Η δύσκολη επέμβαση του Πάπι

Απαιτούσε η Ρόκι να την κακομαθαίνουν, οσάν να ήταν μια μικρή πριγκίπισσα ζητώντας το μπουκάλι με το γάλα κάθε λίγο και λιγάκι! Μάλιστα κράτησε απασχολημένη και πρόσφερε τρομερή ανακούφιση στη Νίκι όταν ο Πάπι χρειάστηκε να κάνει μια κρίσιμη, σωτήρια για τη ζωή του χειρουργική επέμβαση! Το καλύτερο είναι ότι η επέμβαση ήταν μια τεράστια επιτυχία!

Και ο Πάπι φυσικά δεν έβλεπε την ώρα να βγει από το νοσοκομείο. Για να ξαναβρει την Ρόκι και να αναλαβεί τα ευχάριστα καθήκοντά του απέναντι στην Ρόκι. Δύο πραγματικοί μαχητές, η Ρόκι και ο Πάπι ξανάσμιξαν, χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, έχοντας κερδίσει ο καθένας τη δική του μάχη!

Οι μήνες πέρασαν και κάποια στιγμή έφτασε η ώρα εκείνη. Η Ρόκι θα άνοιγε τα φτερά της να πετάξει.. στο παντοτινό της σπίτι – όπου φυσικά θα έπρεπε να την υποδεχτούν όπως της άξιζε, με λατρεία.

Η Νίκι δήλωσε “είναι τελείως διαφορετική από κάθε μωρό που έθρεψα με το μπιμπερό. Ήταν απίστευτα ανεξάρητη! Ήταν η μοναδική από τη γέννα της που κατάφερε να επιβιώσει! Είναι πολύτιμη και ήταν ένα αληθινό δώρο για τον άνδρα μου και μένα καθώς είχαμε μάθει για το πρόβλημα υγείας του με τον καρκίνο”

Δεν περάσαν πολλές εβδομάδες και επιτέλους το τέλειο παντοτινό σπίτι για τη Ρόκι βρέθηκε! Όλα τελικά εξελίχθηκαν τόσο όμορφα!

Και η Νίκι, δηλώνει ανεπιφύλακτα ενθουσιασμένη με την απιστευτη εμπειρία: “Η φροντίδα αυτών των ανυπεράσπιστων γατών είναι το πάθος μας! Η ευκαιρία να φροντίζουμε νεογέννητα γατάκια είναι η μεγαλύτερη χαρά για εμάς τα τελευταία 10 χρόνια. Όσο είμαστε υγιείς και δυνατοί θα συνεχίσουμε το έργο μας”!
Ας δούμε και μερικές φωτογραφίες με την εξέλιξη της Ρόκι (είναι όλες ιδιοκτησία της Νίκι):

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Shares 0

Σχόλια


Read more:
Close