Μενού

Το βίντεο που θα σας κάνει να ΔΑΚΡΥΣΕΤΕ: Το ΠΑΡΑΛΥΤΟ ντόπερμαν που κατάφερε να περπατήσει ξανά!

Shares 174
ντόπερμαν Μήνυμα δύναμης και ελπίδας δίνει ο Κένι, ένα παράλυτο ντόμπερμαν που κατάφερε να περπατήσει και πάλι.
Τον Απρίλιο έχασε τη δυνατότητα να κινεί και τα τέσσερα άκρα του, όταν ένας…. εργάτης φιλοζωικής οργάνωσης έριξε κατά λάθος επάνω του μια μεταλλική πόρτα.
Τότε οι κτηνίατροι συνέστησαν πως το τραυματισμένο ζώο θα έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία και κανείς δεν πίστευε ότι το σκυλάκι θα κατάφερνε ποτέ να ξαναπερπατήσει.
Ο Κένι, ηλικίας περίπου 10 ετών, έμενε στο καταφύγιο ντόμπερμαν στο Λος Άντζελες όταν συνέβη το ατύχημα. Μη γνωρίζοντας τι να κάνει, ο ιδιοκτήτης του καταφυγίου έδωσε τον σκύλο στη Leslie McMahon, που έχει ιδρύσει ένα κέντρο φυσικής αποκατάστασης για σκύλους.
ντόπερμαν
Έπειτα από ατέλειωτες ώρες άσκησης, μασάζ, βελονισμού, φυσικοθεραπείας κλπ, η υγεία του δεν παρουσίαζε σημάδια βελτίωσης, ενώ το σκυλί έχασε ακόμα και την ικανότητα να ουρεί, κάτι που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.
Έτσι ξεκίνησε εκστρατεία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη διάσωση του σκύλου και μέσα σε μια μέρα συγκεντρώθηκαν 6.000 δολάρια.
Ο Κένι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και επέμβαση, καταφέρνοντας να βγει ζωντανός από το χειρουργείο.Το μαρτύριό του ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, καθώς τρείς εβδομάδες αργότερα αρρώστησε με πνευμονία.
ντόπερμαν
Παράλυτος σκύλος περπάτησε ξανά! Αφού κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα, έχοντας δίπλα του ανθρώπους που τον στήριξαν αγόγγυστα, τελικά ο Κένι τον Ιούλιο κατάφερε να περπατήσει και πάλι.
Οι κτηνίατροι κάνουν λόγο για θαύμα, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν δει παράλυτο σκύλο, που πέρασε τόσο μεγάλο διάστημα σε ακινησία, να περπατά και να τρέχει και πάλι.
Ο Κένι έχει δοθεί σε «ανάδοχη οικογένεια» και ψάχνει για ένα μόνιμο σπίτι.

athensmagazine.gr

Shares 174

Σχόλια


Read more:
Close