Μενού

Ελάφι κάνει photobombing σε φωτογράφιση μωρού σε πάρκο και κλέβει την παράσταση! (Βίντεο)

Shares 34

Ελάφι Διάσημη έχει γίνει στην Λουϊζιάνα των ΗΠΑ, ένα ελάφι, η Maggie, που εισβάλει απρόσκλητη στις φωτογραφίσεις που κάνουν όσοι επισκέπτονται πάρκο της περιοχής

Celebrity θεωρείται στην Λουϊζιάνα των ΗΠΑ, η Maggie, ένα ντροπαλό ελάφι, που ζει σε πάρκο στην περιοχή Moss Bluff. Το πάρκο είναι δημοφιλές και συχνά οι επισκέπτες πηγαίνουν εκεί για να βγάλουν φωτογραφίες. Όμως, η περίπτωση της φωτογράφισης του μόλις ενός μήνα, Connor, κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου και το βίντεο του μικρού με την Maggie, έχει γίνει viral με περισσότερες από 200.000 θεάσεις.

Ελάφι

Η μητέρα του μικρού Connor, Tiffany Gill Rogers, επισκέφθηκε το πάρκο με την φωτογράφο Megan Rion για να βγάλουν μερικές φωτογραφίες στον μικρό γιο της για την γιορτή του Halloween. Ξαφνικά, και ενώ η φωτογράφος είχε ετοιμάσει το κατάλληλο σκηνικό με ένα σωρό σανό και κολοκύθες, για να βγάλει μερικές φωτογραφίες στον Connor, η ντροπαλή Maggie έκανε photobombing και εισέβαλε στο πλάνο.

Η Tiffany Rogers βιντεοσκόπησε την σπάνια και τρυφερή στιγμή και την ανέβασε στο You Tube.  Πολλοί χρήστες δεν πίστευαν ότι η σκηνή ήταν αληθινή ενώ η φωτογράφος Megan Rion, μίλησε στο Yahoo Parenting και ανέφερε ότι το ελάφι έχει γίνει γνωστό στην περιοχή, επειδή από μικρό συνήθιζε να τρώει από τα χέρια των επισκεπτών και πάντα, όταν τους βλέπει να τραβούν φωτογραφίες, μπαίνει στο πλάνο.

Η φωτογράφος προειδοποίησε τους γονείς, που επισκέπτονται το πάρκο, να είναι πάντα προστατευτικοί με τα παιδιά τους, επειδή μπορεί η Maggie να είναι φιλική, αλλά πάντα παραμένει ένα άγριο ζώο.

protothema.gr

Shares 34

Σχόλια


Read more:
Close