Μενού

Τρομακτικές εικόνες στο δημοτικό «καταφύγιο» ζώων στο Βόλο

Shares 26

ζώα Υποσιτισμένα και άρρωστα ζώα μέσα, πτώματα σε αποσύνθεση έξω

Εφιαλτικές χαρακτηρίζει τις εικόνες που αντίκρισαν χθες στο καταφύγιο, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, μετά την επίσκεψη που έγινε στο δημοτικό «καταφύγιο» αδέσποτων ζώων στις Γλαφυρές του Βόλου από πολίτες και μέλη φιλοζωικών σωματείων εντός και εκτός Βόλου, ενώ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ποινικά αδικήματα.

«Η κατάσταση που αντίκρισαν ήταν πέρα από κάθε εφιαλτικό σενάριο. Μέσα στα κλουβιά ήταν υποσιτισμένα και αδύναμα ζώα και στο χώρο γύρω από το «καταφύγιο» υπήρχαν σκελετοί και πτώματα ζώων σε πλήρη αποσύνθεση. Παρούσα ήταν η υπάλληλος του «καταφυγίου» και απών ο υπεύθυνος-ανεύθυνος ιδιώτης που είχε αναλάβει τη διαχείριση του», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Φ.Ο.Β.

Η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου αναφέρει ότι ζητήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα που όμως δεν πραγματοποιήθηκε και κλήθηκε η αστυνομία η οποία μετέβη στο χώρο.

Η Φ.Ο.Β. υπενθυμίζει ότι μόλις δέκα ημέρες είχε πραγματοποιηθεί αιφνιδιαστικός έλεγχος από μέλη Φιλοζωικής Ομάδας Βόλου και είχε κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και από τα δυο φιλοζωικά σωματεία.
«Πλέον, δεν μιλάμεγια κακή διαχείριση του «καταφυγίου», αλλά για ποινικά αδικήματα», καταλήγει η ανακοίνωση της Φιλοζωικής Ομάδας.

magnesianews.gr

 

Shares 26

Σχόλια


Read more:
Close